Libnet.ro
UNICEF

07:00

PSD: Guvernarea PNL a alocat pentru acest an doar 64 milioane de lei pentru Centura Bacaului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD: Guvernarea PNL a alocat pentru acest an doar 64 milioane de lei pentru Centura Bacaului

PSD a transmis ca Guvernul PNL a alocat, in 2020, doar 64 milioane de lei pentru Centura Bacaului, cu 186 de milioane de lei mai putin decat a asigurat guvernarea PSD in 2019. continuă pe Ziarul Bursa

Lider PNL: PSD a uitat ca in 2019 a alocat bani doar pentru 200 de metri din Autostrada Unirii

Presedintele Comisiei de administratie din Camera Deputatilor, Angelica Fador, critica PSD pentru atacurile lansate la adresa guvernarii pe tema Autostrazii Unirii, in conditiile in care Cabinetul Dancila a alocat in 2019 doar doua milioane de euro pentru aceasta.

Pro Romania nu va sustine motiunea de cenzura. Victor Ponta: Nu avem obligatia sa jucam in piese de teatru scrise de PSD sau PNL

Victor Ponta a anuntat, vineri, la Iasi, ca Pro Romania nu va sustine motiunea de cenzura depusa de PSD cu ocazia angajarii raspunderii de catre Guvernul Orban pe proiectul pentru revenirea la alegerea.

Fantoma PSD bantuie PNL: va duce la dezastru cresterea pensiilor cu 40%?

PSD nu mai e la guvernare, dar asta nu inseamna ca masurile populiste sustenabile sau nu) nu pun inca presiune pe economia Romaniei. De la 1 septembrie, pensiile ar trebui sa creasca cu.

VICTOR PONTA, DESPRE O MOTIUNE DE CENZURA: Nu avem obligatia sa jucam in piese de teatru scrise de PSD sau PNL

Pro Romania nu va sustine motiunea de cenzura depusa de Partidul Social Democrat PSD) pe tema alegerii primarilor in doua tururi, a declarat, vineri, la Iasi, presedintele acestei formatiuni politice, Victor Ponta.

Ponta, despre motiunea de cenzura: Noi nu avem obligatia sa jucam in piese de teatru scrise de PSD sau PNL

Pro Romania nu va sustine motiunea de cenzura depusa de Partidul Social Democrat PSD) pe tema alegerii primarilor in doua tururi, a declarat, vineri, la Iasi, presedintele acestei formatiuni politice, Victor Ponta, citat de Agerpres.

PSD cere autoritatilor masuri pentru a preveni raspandirea coronavirusului

PSD cere Ministerul Sanatatii si Guvernului sa ia in serios recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii si sa ia toate masurile necesare preintampinarii raspandirii coronavirusului din China, argumentand ca epidemia nu se impiedica de cele trei afise din aeroporturi.

Consiliul Fiscal estimeaza pentru acest an un deficit bugetar de 4,6 - 4,8% din PIB

Consiliul Fiscal CF) a avertizat ca deficitul bugetar din acest an ar putea ajunge la 4,6-4,8% din .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )