Libnet.ro
UNICEF

16:00

PSD a impus ancheta parlamentara a alegerilor din 2009, desi Parchetul General a declansat o ancheta

România Liberă România Liberă,
PSD a impus ancheta parlamentara a alegerilor din 2009, desi Parchetul General a declansat o ancheta

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR din comisiile juridice reunite din parlament a votat infiintarea comisiei de ancheta parlamentara care vizeaza alegerile prezidentiale din 2009. Parchetul general a anuntat ca a deschis o ancheta proprie, iar un articol din Regulamentul Camerei Deputatilor prevede Parlamentul nu poate ancheta subiecte anchetate de Parchet. continuă pe România Liberă

Din cine va fi formata Comisia de ancheta a alegerilor din 2009: Dragnea, Nicolicea, Caprar, Weber si Plesoiu, printre membri

Comisia de ancheta a alegerilor din 2009 va fi formata din mai multi membri, printre care si liderul PSD Liviu Dragnea, presedintii Comisiilor Juridica, de Aparare si SIE - Eugen Nicolicea, Dorel Caprar si Mihai Weber dar si deputatul Liviu Plesoianu, arata Mediafax.

Cine sunt parlamentarii PSD care vor ancheta fraudarea alegerilor din 2009

Grupul deputatilor PSD i-a desemnat pe Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea, Dorel Caprar, Mihai Weber si Liviu Plesoianu sa faca parte din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009, social-democratii urmand a mai fi reprezentati in comisie de doi senatori, a anuntat, luni, liderul deputatilor PSD, Marcel Ciolacu.

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009. Traian Basescu: Pare ca Parchetul a facut niste jocuri. Este clar ca a fost blocata Comisia de ancheta a lui Liviu Dragnea

Parchetul General va deschide un dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care seful PSD Liviu Dragnea a anuntat ca va infiinta o Comisie de ancheta, dupa acuzatiile lansate de Dan Andronic. in replica, seful PMP, Traian Basescu, a declarat ca, prin acest dosar penal, Parchetul a decis blocarea Comisiei din Parlament.

Parchetul General a deschis dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009

Parchetul General a decis deschiderea unui dosar penal in rem in cazul alegerilor din 2009, alegeri pentru care liderul PSD Liviu Dragnea a decis infiintarea unei Comisii pentru anchetarea acestora, arata Digi24.

Liviu Dragnea: Miercuri va incepe sa functioneze comisia de ancheta privind alegerile din 2009

Liviu Dragnea spune ca miercuri se va infiinta comisia de ancheta privind alegerile din 2009 si tot miercuri aceasta comisie va incepe sa functioneze. Presedintele Camerei Deputatilor.

Traian Basescu, despre posibila fraudare a alegerilor din 2009

Traian Basescu nu crede ca sefii SRI si ai procuraturii ar fi putut, de acasa de la Gabriel Oprea, influenta rezultatul alegerilor din 2009. Nu de acolo se puteau face ilegalitatile, a declarat fostul presedinte, la Romania TV.

PSD nu renunta la Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009, desi Parchetul General a deschis o ancheta. Ce modificari au adus in comisiile juridice

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR din comisiile juridice reunite din parlament a votat marti infiintarea comisiei de ancheta parlamentara care vizeaza alegerile prezidentiale din 2009, in ciuda faptului ca luni parchetul general a anuntat ca a deschis o ancheta proprie, iar un articol din Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca o ancheta judiciara blocheaza ancheta parlamentara. Pentru a evita aceasta situatie, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor Eugen Nicolicea a propus un amendament la proiectul de constituire a comisiei, impotriva caruia s-au pronuntat cei de la USR si PNL.

Basescu, despre ancheta parlamentara in cazul alegerilor din 2009: Nimeni nu este obligat sa se prezinte

Fostul presedinte Traian Basescu considera ca niciuna dintre persoanele care ar putea fi chemate la audieri la Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 nu are obligatia sa.

Basescu despre anchetarea alegerilor din 2009: Parchetul General a facut niste jocuri, a blocat comisia parlamentara

Senatorul PMP Traian Basescu a criticat, luni, anchetarea de catre Parchetul General a alegerilor prezidentiale din 2009, spunand ca Ministerul Public a deschis ancheta stiind ca astfel va fi blocata comisia parlamentara care isi propunea sa investigheze acelasi lucru.

Tariceanu, despre audierea lui Kovesi in ancheta privind alegerile din 2009: Si Bill Clinton a fost audiat si nu era procurorul Statelor Unite, ci era presedintele(VIDEO)

Reactie dura a presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la o eventuala chemare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, la comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009. Tariceanu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )