Libnet.ro
UNICEF

06:46

PSD nu renunta la Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009, desi Parchetul General a deschis o ancheta. Ce modificari au adus in comisiile juridice

Hotnews Hotnews,
 PSD nu renunta la Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009, desi Parchetul General a deschis o ancheta. Ce modificari au adus in comisiile juridice

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR din comisiile juridice reunite din parlament a votat marti infiintarea comisiei de ancheta parlamentara care vizeaza alegerile prezidentiale din 2009, in ciuda faptului ca luni parchetul general a anuntat ca a deschis o ancheta proprie, iar un articol din Regulamentul Camerei Deputatilor prevede ca o ancheta judiciara blocheaza ancheta parlamentara. Pentru a evita aceasta situatie, presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor Eugen Nicolicea a propus un amendament la proiectul de constituire a comisiei, impotriva caruia s-au pronuntat cei de la USR si PNL. continuă pe Hotnews

Ancheta parlamentara pentru alegerile din 2009 merge mai departe

Parlamentarii nu renunta la ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Presedintele Comisiei juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, a anuntat, marti, ca parlamentarii vor continua demersurile,.

PSD anunta cine va face parte din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009

Grupul deputatilor PSD i-a desemnat pe Liviu Dragnea, Eugen Nicolicea, Dorel Caprar, Mihai Weber si Liviu Plesoianu sa faca parte din comisia de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009,.

Daca se voteaza constituirea comisiei privind alegerile prezidentiale din 2009, se va incalca Regulamentul

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat marti, la Parlament, ca daca proiectul de hotarare a comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se voteaza in sedinta plenului reunit de miercuri se incalca Regulamentul Camerei Deputatilor si al Senatului, aceasta comisie fiind un joc de imagine al coalitiei de guvernare PSD-ALDE.

Nicusor Dan: Daca se voteaza constituirea comisiei privind alegerile prezidentiale din 2009, se va incalca Regulamentul

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat marti, la Parlament, ca daca proiectul de hotarare a comisiei de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 se voteaza in sedinta plenului reunit de.

Parchetul instantei supreme a deschis dosar penal privind alegerile prezidentiale din 2009

Parchetul instantei supreme a deschis dosar penal privind alegerile prezidentiale din 2009 si face cercetari pentru abuz in serviciu si falsificarea documentelor si evidentelor electorale, ancheta fiind inceputa dupa informatiile facute publice de Dan Andronic, potrivit News. ro.

PSD nu renunta la Comisia de ancheta privind alegerile din 2009. Nu ne suprapunem peste ancheta Parchetului

Comisiile juridice reunite au decis, marti, sa adopte un amendament la proiectul de Hotarare privind infiintarea comisiei de ancheta pe tema alegerilor prezidentiale din 2009, prin care sa elimine din sfera competentelor faptele anchetate de Parchet in acest caz, respectiv abuzul in serviciu si falsificarea documentelor electorale, pentru ca aceasta structura sa poate sa-si desfasoare activitatea in paralel cu instanta judiciara.

Parchetul General deschide ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Dosarul deschis de Parchet blocheaza comisia parlamentara de ancheta

Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie PICCJ) anunta ca a deschis un dosar penal cu privire la alegerile prezidentiale din 2009, ca urmare a informatiilor facute publice de catre jurnalistul Dan Andronic. Potrivit PICCJ, cercetarile sunt efectuate in rem si vizeaza infractiunile de abuz in serviciu si de falsificare a documentelor si evidentelor electorale. Inceperea acestei investigatii de catre Parchet face inutila comisia parlamentara ce isi propunea anchetarea alegerilor prezidentiale din 2009, intrucat, potrivit procedurilor legale, deschiderea unui dosar penal blocheaza infiintarea unei comisii parlamentare cu acelasi scop.

Serban Nicolae, despre audierile din comisia parlamentara privind alegerile din 2009: Augustin Lazar nu este foarte lamurit cat trebuie sa vorbeasca si cat trebuie sa se abtina

Presedintele Comisiei Juridice din Senat, Serban Nicolae, l-a acuzat pe procurorul general Augustin Lazar de comportament absolut inacceptabil dupa ce acesta a afirmat ca procurorii pot fi audiati doar de alti magistrati si nu au ce cauta in comisii de genul celei parlamentare de ancheta cu privire la alegerile prezidentiale din 2009.

Parchetul General deschide o ancheta privind alegerile din 2009: Decizia lui Augustin Lazar ar putea bloca cercetarile facute de comisia parlamentara (VIDEO)

Comisia de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009 ar putea fi blocata chiar de catre Parchetul General. Ministerul Public a decis deschiderea unei anchete penale pe aceasta speta, ceea ce.

PSD a impus ancheta parlamentara a alegerilor din 2009, desi Parchetul General a declansat o ancheta

Majoritatea PSD-ALDE-UDMR din comisiile juridice reunite din parlament a votat infiintarea comisiei de ancheta parlamentara care vizeaza alegerile prezidentiale din 2009. Parchetul general a anuntat ca a deschis o ancheta proprie, iar un articol din Regulamentul Camerei Deputatilor prevede Parlamentul nu poate ancheta subiecte anchetate de Parchet.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )