Libnet.ro
UNICEF

07:00

PSD isi alege noul presedinte in februarie, anunta senatorul Liviu Pop

România Liberă România Liberă,
PSD isi alege noul presedinte in februarie, anunta senatorul Liviu Pop

Congresul PSD, in care va fi ales noul presedinte al partidului, va avea loc in februarie 2020. continuă pe România Liberă

VIDEO Viata grea a oamenilor din Ursici, catunul ascuns in tinutul dacilor. Ce isi doresc de la noul presedinte

In Ursici, cel mai izolat sat din Muntii Orastiei, mai locuiesc cativa batrani, care infrunta greutatile iernilor aspre.

Ce crede noul presedinte al PSD despre momentul 10 august: PSD si-a primit plata pentru 10 august. A pierdut alegerile

Noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, crede ca partidul a platit pentru momentul 10 august, prin pierderea alegerilor. Deci plata pentru 10 august PSD si-a primit-o, a sustinut el.

Cine este Marcel Ciolacu, noul presedinte interimar al PSD. Ce legaturi are liderul PSD cu Omar Hayssam

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia de la conducerea partidului, in urma rezultatelor de la alegerile prezidentiale. Presedintele Camerei Deputatilor 5.

Noul presedinte al Comisiei Europene, mesaj transant: Statul de drept este temelia noastra. Nu poate fi compromis

Ursula von der leyen, noul presedinte al Comisiei Europene, a pledat, miercuri, in plenul Parlamentului Europen, pentru respectarea statului de drept. Parlamentul European voteaza, miercuri, la Strasbourg, noua Comisie Europeana. Portofoliul Transporturilor este detinut de Adina Valean.

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD

Dupa demisia Vioricai Dancila din functie, Marcel Ciolacu a fost numit presedinte interimar al PSD, a anuntat liderul PSD al Sectorului 1, Dan Tudorache, la finalul sedintei Comitetului Executiv, desfasurata la sediul central al partidului, marti seara.

Peste 100 de oi au fost salvate, tarziu in noapte, de pe nava mortii de la Midia: Vom avea o discutie cu noul presedinte al ANSVSA, dr Robert Chioveanu. Viitorul suna... normal

Un numar de 112 ovine au fost salvate de pe nava mortii, anunta Letea Wild Horses si Animals International - Romania, doua organizatii neguvernamentale care lupta pentru apararea drepturilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )