Libnet.ro
UNICEF

20:31

Ce crede noul presedinte al PSD despre momentul 10 august: PSD si-a primit plata pentru 10 august. A pierdut alegerile

Hotnews Hotnews,
 Ce crede noul presedinte al PSD despre momentul 10 august: PSD si-a primit plata pentru 10 august. A pierdut alegerile

Noul presedinte interimar al PSD, Marcel Ciolacu, crede ca partidul a platit pentru momentul 10 august, prin pierderea alegerilor. Deci plata pentru 10 august PSD si-a primit-o, a sustinut el. continuă pe Hotnews

Ilan Laufer: Cauza votului anti-PSD din diaspora este episodul din 10 august si proasta gestionare a acestui subiect

Ilan Laufer, fost consilier al Vioricai Dancila pe vremea cand era premier, vorbeste, luni, despre un moment foarte dificil pentru PSD care a obtinut cel mai mic scor la alegerile prezidentiale. Acesta considera ca este nevoie de o reforma adevarata in cadrul partidului si de un congres, dar asta inseamna sanse reale pentru toti social-democratii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat, am votat pentru ca Romania sa continue directia spre Europa

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca a votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca Romania sa continue directia spre Europa, afirmand ca doar unul din cei doi candidati ofera aceasta speranta, precizand ca este vorba de speranta si nu despre o garantie.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Dan Barna: Am votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat, am votat pentru ca Romania sa continue directia spre Europa

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca a votat pentru ca dosarul 10 august sa fie finalizat si pentru ca Romania sa continue directia spre Europa, afirmand ca doar unul din cei doi candidati ofera aceasta speranta, precizand ca este vorba de speranta si nu despre o garantie.

Cine e Marcel Ciolacu, noul sef al PSD. Cum a ajuns de la ecologistul din barca lui Dragnea la un pas de a-l bate pe fostul presedinte PSD in Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a fost unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, alaturi de care obisnuia sa mearga la pescuit. in timpul Guvernului Tudose acesta era numit vicepremier pentru a-i raporta lui Dragnea miscarile din Guvern, insa efectul a fost invers, Ciolacu trecand de partea lui Tudose. in tinerete, acesta mergea la vanatoare alaturi de Omar Hayssam, sirianul condamnat pentru terorism. De ieri e noul lider PSD.

Cine este Marcel Ciolacu, noul presedinte interimar al PSD. Ce legaturi are liderul PSD cu Omar Hayssam

Marcel Ciolacu este noul presedinte interimar al PSD, dupa ce Viorica Dancila si-a dat demisia de la conducerea partidului, in urma rezultatelor de la alegerile prezidentiale. Presedintele Camerei Deputatilor 5.

PSD isi alege noul presedinte in februarie, anunta senatorul Liviu Pop

Congresul PSD, in care va fi ales noul presedinte al partidului, va avea loc in februarie 2020.

Marcel Ciolacu arunca bomba: Plata, pentru 10 august, PSD-ul si-a primit-o. Am pierdut alegerile!

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat, miercuri, la finalul sedintei cu noua conducere a PSD, ca evenimentele din 10 august au contribuit la pierderea alegerilor prezidentiale de catre Partidul.

Noul presedinte al Comisiei Europene, mesaj transant: Statul de drept este temelia noastra. Nu poate fi compromis

Ursula von der leyen, noul presedinte al Comisiei Europene, a pledat, miercuri, in plenul Parlamentului Europen, pentru respectarea statului de drept. Parlamentul European voteaza, miercuri, la Strasbourg, noua Comisie Europeana. Portofoliul Transporturilor este detinut de Adina Valean.

Cine i-a interzis lui Liviu Dragnea sa voteze. Avocata fostului presedinte PSD rupe tacerea

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea a depus, prin avocat, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 5, o plangere penala in care reclama faptul ca nu a fost lasat sa voteze la cele doua tururi ale aleger.

Cine vrea sa fie presedinte PSD in locul Vioricai Dancila

Cine vrea sa fie presedinte PSD in locul Vioricai Dancila.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )