Libnet.ro
UNICEF

07:15

PSD isi anuleaza mitingul din 22 mai, din Capitala, de la Romexpo

Antena3 Antena3,
PSD isi anuleaza mitingul din 22 mai, din Capitala, de la Romexpo

PSD renunta la organizarea unui miting urias in Bucuresti, la Romexpo. Potrivit unei adrese trimise de social-democrati catre Primaria Capitalei, social-demcoratii anunta ca nu vor mai organiza. continuă pe Antena3

Surse: PSD isi anuleaza mega-mitingul programat la Romexpo

Surse social-democrate au declarat pentru Hotnews. ro ca mitingul programat pe 22 mai la Romexpo se anuleaza. PSD intentiona sa organizeze, miercurea viitoare, un mega-miting la Romexpo unde erau asteptati peste 100. 000 de oameni.

UPDATE PSD isi anuleaza mega-mitingul programat la Romexpo. Stefanescu: Nu vrem sa cream disconfort bucurestenilor

PSD a anulat, miercuri, mitingul programat pentru saptamana viitoare in Bucuresti, la Romexpo. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a confirmat pentru Hotnews. ro ca s-a decis anularea evenimentului din mai multe motive unul dintre acestea fiind faptul ca ar fi blocat Capitala. Neoficial, insa surse din interiorul PSD sustin ca in contextul protestelor anti-PSD, conducerea partidului a dorit sa evite eventuale disensiuni.

PSD anuleaza mitingul de pe 22 mai din Bucuresti. Codrin Stefanescu: Nu am dorit blocarea traficului din Capitala (VIDEO)

Secretarul general al PSD,Codrin Stefanescu, a declarat, pentru B1 TV, canu se va mai organiza mitingul de pe 22 mai, de la Romexpo, din Capitala. Acesta a spus ca social-democratii nu au.

CW ECHINOX Consignor isi extinde biroul din Victoria Center

Consignor, compania internationala de software, isi extinde biroul din Bucuresti in cladirea Victoria Center din centrul Capitalei, potrivit unui comunicat al C and W Echinox remis, astazi, Redactiei noastre.

Cindy Crawford isi vinde casa din Malibu cu 7,5 milioane de dolari!

Cindy Crawford si sotul ei, Rande Gerber, isi vand casa din Malibu! Impresionanta proprietate poate fi cumparata de oricine cu dare de mana, contra sumei de 7. 5 milioane de dolari! .

Cum vor arata buletinele de vot de la Referendumul din 26 mai

Biroul Electoral Central a prezentat buletinele de vot pentru referendumul din 26 mai 2019, care va avea loc in aceeasi zicu alegerile europarlamentare. Autoritatile au decis ca romanii vor primi tre.

PSD anuleaza mitingul electoral din 21 mai, de la Romexpo

Secretarul General al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca PSD a decis sa anuleze mitingul pe care intentiona sa-l organizeze miercurea viitoare la Romexpo, unde social-democratii sperau sa adune peste 150 de mii de oameni.

VIDEO PSD isi face campanie cu manele si Nicolae Guta Magnificul: Martienii de-ar veni si tot nu ne pot opri / De vrei gustul fericirii, stampileaza trandafirii

Nicolae Guta Magnificul pare a fi noua achizitie de campanie a social-democratilor, acesta lansand o manea prin care indeamna romanii sa voteze Liviu Dragnea si PSD. Maneaua a fost realizata la comanda PSD, potrivit anuntului de pe youtube.

Evenimentele din cel mai recent episod GoT, explicate chiar de creatori: De ce a luat-o razna Daenerys si de ce moartea lui Cersei a fost atat de blanda (VIDEO)

Mintile din spatele ecranizarii Game of Thrones au vorbit in premiera despre dinamica episodului 5, care a starnit pareri diferite pe scena globala. Daca unii au fost dezamagiti de desfasurarea.

CRISTIAN PREDA, DESPRE EVENIMENTUL DIN 20 MAI: Ma tem ca data a fost aleasa doar cu scop electoral imediat, pentru a ajuta PNL

Eurodeputatul Cristian Preda, membru PLUS, spune ca presedintele Klaus Iohannis a facut bine hotarand sa omagieze victimele comunismului vreme de un an, dar ca este o eroare de a incepe comemorarea pe 20 mai si apreciaza ca data a fost aleasa doar cu scop electoral imediat, pentru a ajuta PNL sa mobilizeze electoratul anticomunist la alegerile europene.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )