Libnet.ro
UNICEF

06:30

PSD mai pierde un membru: Un senator a demisionat din partid si a trecut la PNL

Antena3 Antena3,
PSD mai pierde un membru: Un senator a demisionat din partid si a trecut la PNL

Senatorul Eugen Gioanca a trecut luni de la PSD la PNL. Acesta si-a anuntat demisia din partid si inscrierea in PNL, in debutul sedintei de plen. continuă pe Antena3

PSD mai pierde un membru: Finul lui Liviu Dragnea a trecut la PNL

Senatorul Eugen Gioanca a trecut luni de la PSD la PNL. Acesta si-a anuntat demisia din partid si inscrierea in PNL, in debutul sedintei de plen. De altfel, s-a oficializat si trecerea la PNL a senatorului Emanoil Savin, fost pesedist si finul lui Liviu Dragnea.

Eugen Tomac, dupa ce PMP a fost cotat cu 1,8% in preferintele romanilor: Cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an este sondajul IMAS

Eugen Tomac sustine ca sondajul realizat de IMAS, in care PMP este cotat cu 1,8% din optiunile alegatorilor, este cel mai mare fake news electoral din acest inceput de an. Cel mai mare Fake News.

Cutremur in PSD. Ce schimbari radicale se pregatesc in partid. Cine vrea puterea

Schimbare extrem de importanta in Partidul Social Democrat! Ce se intampla cu social-democrtii si ce doresc sa stabileasca?Noua atitudine a acestora intareste declaratiilor lui Ciolacu din urma cu cateva zile. Schimbari radicale in PSD Mutare incendiara in Partidul Social Democrat! Liderii social-democrati urmeaza sa discute schimbari majore la varsful partidului. Este vorba despre noi formule .

PSD contra PSD: Un fost sef din partid a dat in judecata formatiunea politica - DOCUMENT

Fostul presedinte al PSD Cluj, Liviu Alexa, ziarist la origine, a anuntat vineri, pe pagina sa de Facebook, ca a dat in judecata PSD pentru numirea ilegala si nestatutara a lui Marcel Ciolacu pe functia de presedinte interimar al partidului.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )