Libnet.ro
UNICEF

06:00

PSD, mesaj penru Klaus Iohannis: Nu va mai amestecati in lucrurile pe care nu le intelegeti!

Antena3 Antena3,
PSD, mesaj penru Klaus Iohannis: Nu va mai amestecati in lucrurile pe care nu le intelegeti!

PSD a transmis vineri, un mesaj special pentru presedintele Klaus Iohannis, dupa ce seful statului a criticat Guvernul pentru proiectul de buget. Cresterea investitiilor reprezinta principala tinta a. continuă pe Antena3

PSD il critica pe Iohannis pentru ca tace. Nu va mai amestecati in lucrurile pe care nu le intelegeti

PSD lauda bugetul pe 2019 si ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu se mai amestece in lucruri pe care nu le intelege, desi Iohannis nu a comentat pana acum modul in care a impartit PSD banii tarii.

PSD il cearta pe Iohannis, desi presedintele n-a zis nimic dupa publicarea bugetului: Nu va mai amestecati in lucrurile pe care nu le intelegeti! (FOTO)

PSD a tinut sa-l dojeneasca pe presedintele Klaus Iohannis, in contextul in care Guvernul, cu mari intarzieri, a publicat proiectul de buget pe acest an. Partidul i-a transmis sefului statului sa nu se mai.

PSD, atac la Klaus Iohannis in scandalul Armatei Romane: Nu intelege nimic din obligatiile pe care le are

PSD sustine ca presedintele Klaus Iohannis nu intelege nimic din obligatiile pe care le aresi ca a lasat Armata fara sef de Stat Major, fiind cea mai grava vulnerabilizare de dupa.

Deputat PSD, atac dur la Klaus Iohannis: Ignora istoria si legea!

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a decora o serie de supravietuitori ai Holocaustului starneste controverse. Si nu gestul in sine, ci faptul ca printre persoanele decorate nu s-a aflat niciun.

PSD, MESAJ CATRE IOHANNIS: Nu va amestecati in lucrurile pe care nu le intelegeti

Cifrele bugetului pe 2019 arata bine, iar cresterea investitiilor reprezinta principala tinta in acest an, precizeaza reprezentantii PSD, care ii transmit presedintelui Klaus Iohannis sa ''nu se mai amestece in lucrurile pe care nu le intelege ''.

Klaus Iohannis, MESAJ FERM pentru Guvern: Sa coboare cu picioarele pe pamant si sa inceteze experimentele fiscale cu economia Romaniei. Sa vina cu un buget realist pentru 2019 (VIDEO)

Atac devastator al presedintelui Klaus Iohannis la adresa guvernantilor. in cadrul unui eveniment organizat de catre Camera de comert romano-germana, seful statului a denuntat schimbarile facute de guvernul PS.

REACTIA PSD DUPA DECIZIA CAB: Iohannis a lasat Armata fara sef, o vulnerabilizare grava

Reprezentantii PSD afirma ca presedintele Klaus Iohannis a lasat Armata Romana fara sef de Stat Major chiar in contextul intalnirii pe care a avut-o cu secretarul general al NATO si ca este cea mai grava vulnerabilizare a Armatei de dupa caderea regimului comunist.

JENS STOLTENBERG, LA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Contributia Romaniei in NATO - de mare importanta

ACTUALIZARE - Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO - de mare importanta, in conditiile unui mediu de securitate imprevizibil ----- Presedintele Klaus Iohannis il primeste, astazi, la Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care se afla la Bucuresti pentru o reuniune informala a ministrilor Apararii din UE.

Klaus Iohannis: Solicit Guvernului sa vina cu un buget realist

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, marti, Executivului sa prezinte un buget de stat realist. Solicit Guvernului sa vina cu un buget realist pe 2019, a spus Iohannis, la receptia organizata de.

Gabriela Firea, SCRISOARE catre Klaus Iohannis si RECLAMATIE la SRI, in SCANDALUL POLUARII APEI POTABILE din Bucuresti

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. PrimarulGabriela Fireai-a transmis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis si a facut reclamatie la SRI pentru a se vedea daca raul Arges, din care.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )