Libnet.ro
UNICEF

23:30

PSD, PNL si UDMR, consultari pe tema legilor securitatii nationale (VIDEO)

B1 B1,
PSD, PNL si UDMR, consultari pe tema legilor securitatii nationale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va discuta marti cu reprezentantii PSD, PNL si UDMR la Palatul Cotroceni. Discutiile vor viza securitatea nationala, in conditiile in care modificarile legislative. continuă pe B1

PSD, PNL si UDMR merg marti la Cotroceni la consultari pe tema legilor securitatii nationale

Presedintele Klaus Iohannis va discuta marti cu reprezentantii PSD, PNL si UDMR la Palatul Cotroceni pe tema legilor din domeniul securitatii nationale, in conditiile in care modificarile legislative preconizate nu a fost facute publice deocamdata.

Consultari la Cotroceni cu PSD, PNL si UDMR, pe tema legilor securitatii nationale

Presedintele Klaus Iohannis va discuta marti cu reprezentantii PSD, PNL si UDMR la Palatul Cotroceni pe tema legilor din domeniul securitatii nationale. Delegatia PSD, din care vor face parte presedintele partidului, Liviu Dragnea, si presedintele Comisiei pentru controlui SRI, deputatul Georgian Pop, va discuta cu seful statului de la ora 10:00. Delegatia liberalilor va fi primita la Palatul Cotroceni pentru discutii pe team pachetului de legi la ora 11. Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat, vineri, la Sibiu, ca delegatia va fi compusa din cinci membri,.

Presedintele Iohannis discuta cu partidele pe legile securitatii nationale

ACTUALIZARE 12:13 Presedintele discuta cu membrii UDMR Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentantii UDMR pe tema legilor securitatii nationale au inceput, marti, la Palatul Cotroceni. *ACTUALIZARE 12:05 Liberalii nu vor sa participe la redactarea celor trei legi privind securitatea nationala *ACTUALIZARE 11:16 Klaus Iohannis se consulta cu liderii PNL.

Prima zi de consultari la Cotroceni, pe tema securitatii nationale: Este nevoie de un cadru legal actualizat si coerent

Presedintele Klaus Iohannis incepe, marti, consultari cu partidele si formatiunile parlamentare, pe tema legilor securitatii nationale, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele, pe tema securitatii nationale: Este nevoie de un cadru legal actualizat si coerent

Presedintele Klaus Iohannis incepe, marti, consultari cu partidele si formatiunile parlamentare, pe tema legilor securitatii nationale, la Palatul Cotroceni.

Presedintele Klaus Iohannis se consulta cu partidele, pe tema securitatii nationale

Presedintele Klaus Iohannis incepe, marti, consultari cu partidele si formatiunile parlamentare, pe tema legilor securitatii nationale, la Palatul Cotroceni.

imbunatatirea legislatiei securitatii nationale a devenit un obiectiv pentru intreaga clasa politica

Deputatul Ionut Stroe, purtatorul de cuvant al PNL, considera ca imbunatatirea legislatiei securitatii nationale a devenit un obiectiv pentru intreaga clasa politica, dar si pentru societatea romaneasca in general, mai ales in contextul permanentei amenintari teroriste cu care se confrunta Europa si, implicit, tara noastra, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Presedintele Iohannis a discutat cu partidele pe legile securitatii nationale

ACTUALIZARE 15:40 Iohannis: in procesul de imbunatatire a legislatiei securitatii nationale este nevoie sa pastram echilibrul Presedintele Klaus Iohannis considera ca in domeniul securitatii nationale este nevoie de un cadru legal actualizat si coerent, precizand ca in procesul de imbunatatire a acestei legislatii este important sa se pastreze echilibrul. *ACTUALIZARE 12:13 Presedintele discuta cu membrii UDMR *ACTUALIZARE 12:05 Liberalii nu vor sa participe la redactarea celor trei legi privind securitatea nationala *ACTUALIZARE 11:16 Klaus Iohannis se consulta cu liderii PNL.

Consultari Iohannis- delegatia PSD la palatul Cotroceni. Presedintele a discutat cu social-democratii despre problema securitatii nationale (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a discutat cu delegatia PSD la Palatul Cotroceni. intalnirea a fost propusa de catre presedinte, care a trimis scrisori pentru a invita toate partidele la discutii privind se.

Presedintele Iohannis discuta partidele pe legile securitatii nationale

ACTUALIZARE 11:16 Klaus Iohannis se consulta cu liderii PNL Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentantii PNL pe legile sigurantei nationale au inceput, marti, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3318 seconds )