Libnet.ro
UNICEF

14:00

Presedintele Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele, pe tema securitatii nationale: Este nevoie de un cadru legal actualizat si coerent

România Liberă România Liberă,
Presedintele Klaus Iohannis, dupa consultarile cu partidele, pe tema securitatii nationale: Este nevoie de un cadru legal actualizat si coerent

Presedintele Klaus Iohannis incepe, marti, consultari cu partidele si formatiunile parlamentare, pe tema legilor securitatii nationale, la Palatul Cotroceni. continuă pe România Liberă

Presedintele Klaus Iohannis se consulta cu partidele, pe tema securitatii nationale

Presedintele Klaus Iohannis incepe, marti, consultari cu partidele si formatiunile parlamentare, pe tema legilor securitatii nationale, la Palatul Cotroceni.

Prima zi de consultari la Cotroceni, pe tema securitatii nationale: Este nevoie de un cadru legal actualizat si coerent

Presedintele Klaus Iohannis incepe, marti, consultari cu partidele si formatiunile parlamentare, pe tema legilor securitatii nationale, la Palatul Cotroceni.

Teorie bomba. Presedintele Klaus Iohannis, victima unui complot

La nici un an si jumatate de cand a ajuns la Cotroceni, deja tot mai multe voci din spatiul public vorbesc despre un complot impotriva presedintelui Klaus Iohannis si dau ca sigura ca nu va apuca.

intalniri intre Klaus Iohannis si PNL privind securitatea nationala. Vasile Blaga: Ar fi mai buna o singura comisie pentru controlul serviciilor de securitate

Presedintele Klaus Iohannis a chemat la Palatul Cotroceni toate partidele importante din Romania pentru a discuta problema securitatii nationale. Dupa ce, in cursul diminetii s-a intalnit cu.

Klaus Iohannis a promulgat legea privind reducerea pretului de vanzare a locuintelor ANL catre chiriasi

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat astazi legea care prevede reducerea pretului de vanzare a locuintelor ANL catre chiriasi, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Iohannis discuta cu partidele pe legile securitatii nationale

ACTUALIZARE 12:13 Presedintele discuta cu membrii UDMR Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu reprezentantii UDMR pe tema legilor securitatii nationale au inceput, marti, la Palatul Cotroceni. *ACTUALIZARE 12:05 Liberalii nu vor sa participe la redactarea celor trei legi privind securitatea nationala *ACTUALIZARE 11:16 Klaus Iohannis se consulta cu liderii PNL.

SONDAJ Cat de mult a fost tras in jos Klaus Iohannis de scandalul Antena 3

Seful statului a pierdut aproape noua procente la capitolul incredere din luna noiembrie pana acum, arata un sondaj realizat de INSCOP la comanda Adevarul. Asta dupa ce Klaus Iohannis a luat partea trustului Intact in disputa cu ANAF.

Decizie soc: Salariul lui Klaus Iohannis nu scade pe perioada acestui mandat

Salariul lui Klaus Iohannis nu va scadea pe perioada acestui mandat, asa cum s-a crezut, odata cu aplicarea ordonantei guvernului privind lefurile bugetarilor. Abia urmatorul presedinte va primi salariul.

Dan Mihalache si alti patru ambasadori propusi de Klaus Iohannis, audiati luni in Parlament

Comisiile reunite pentru politica externa din Parlament ii vor audia, luni, pe cinci dintre cei 19 ambasadori propusi de Klaus Iohannis, printre acestia aflandu-se si Dan Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, care ar urma sa preia un post de diplomat in Marea Britanie. Potrivit news. ro, comisiile reunite pentru politica externa se vor intruni la ora 12.

Presedintele Iohannis a discutat cu partidele pe legile securitatii nationale

ACTUALIZARE 15:40 Iohannis: in procesul de imbunatatire a legislatiei securitatii nationale este nevoie sa pastram echilibrul Presedintele Klaus Iohannis considera ca in domeniul securitatii nationale este nevoie de un cadru legal actualizat si coerent, precizand ca in procesul de imbunatatire a acestei legislatii este important sa se pastreze echilibrul. *ACTUALIZARE 12:13 Presedintele discuta cu membrii UDMR *ACTUALIZARE 12:05 Liberalii nu vor sa participe la redactarea celor trei legi privind securitatea nationala *ACTUALIZARE 11:16 Klaus Iohannis se consulta cu liderii PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )