Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD pregateste LOVITURA de gratie pentru IOHANNIS: Presedintele, scos din joc in cazul REVOCARII lui Kovesi

B1 B1,
PSD pregateste LOVITURA de gratie pentru IOHANNIS: Presedintele, scos din joc in cazul REVOCARII lui Kovesi

Presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, vine cu o noua ipoteza in ceea ce priveste revocarea sefei DNA. El sugereaza ca in ipoteza in care presedintele nu ar dori sa. continuă pe B1

PSD, lovitura decisiva pentru Iohannis: PLANGERE PENALA pe numele presedintelui

Presedintele Executiv al PSD, Bicolae Badalau, a declarat, miercuri, ca social-democratii iau in calcul depunerea unei plangeri penale pe numele lui Klaus Iohannis, daca nu respecta decizia CCR de revocarea.

PNL, acuzatii dure dupa ce tot mai multe voci din PSD vorbesc despre suspendarea lui Iohannis: Ar insemna o lovitura de stat

Liberala Raluca Turcan a afirmat ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis initiata de reprezentantii PSD ar echivala cu o lovitura de stat. Ultima gaselnita a lui Liviu Dragnea din.

Senator PSD: Plangere penala pentru Iohannis, daca nu o demite pe Kovesi

Ministrul justitiei trebuie sa-i trimita o notificare presedintelui Klaus Iohannis pentru a-i atrage atentia ca trebuie sa puna in aplicare o decizie definitiva a justitiei. In situatia in care seful statului va intarzia in continuare demiterea sefei.

Victor Ponta, despre strategia liderului PSD privind suspendarea presedintelui: Domnul Iohannis sta pasiv, domnul Dragnea nu va sta pasiv, ii va lua jucaria

Fostul premier Victor Ponta sustine ca liderul PSD, Liviu Dragnea, are doua scenarii in privinta eventualei suspendari a presedintelui Klaus Iohannis, pe fondul scandalului privind refuzul revocarii sefei DNA,.

Cele doua scenarii ale lui Traian Basescu pentru Iohannis, in scandalul revocarii lui Kovesi: Domnule Presedinte, poti sa DORMI LINISTIT, nu mai ai NIMIC de FACUT!

Fostul presedinte Traian Basescu ii transmite lui Klaus Iohannis ca, in cazul revocarii sefei DNA, seful statului se afla intr-o situatie extrem de dificila cu doar doua variante de actiune si cu o.

Motivul pentru care presedintele Macedoniei nu este de acord cu redenumirea tarii sale

Presedintele macedonean Gjorge Ivanov a declarat ca nu va semna o intelegere cu Grecia prin care tara sa s-ar redenumi Republica Macedonia de Nord, scrie Politico. Ivanov sustine ca nu va semna acordul pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )