Libnet.ro
UNICEF

09:01

Motivul pentru care presedintele Macedoniei nu este de acord cu redenumirea tarii sale

Antena3 Antena3,
Motivul pentru care presedintele Macedoniei nu este de acord cu redenumirea tarii sale

Presedintele macedonean Gjorge Ivanov a declarat ca nu va semna o intelegere cu Grecia prin care tara sa s-ar redenumi Republica Macedonia de Nord, scrie Politico. Ivanov sustine ca nu va semna acordul pentru. continuă pe Antena3

Motivul pentru care Printul Charles si-a aniversat ziua de nastere cu sase luni inainte

Printul Charles a sarbatorit de acum aniversarea de 70 de ani, desi el este nascut pe data de 14 noiembrie. Atunci cand urmeaza sa vii la tron, in linia succesorala, esti sarbatorit intregul an. Mai.

PSD pregateste LOVITURA de gratie pentru IOHANNIS: Presedintele, scos din joc in cazul REVOCARII lui Kovesi

Presedintele Comisiei Juridice din Camera Deputatilor, Eugen Nicolicea, vine cu o noua ipoteza in ceea ce priveste revocarea sefei DNA. El sugereaza ca in ipoteza in care presedintele nu ar dori sa.

Tudorel Toader, despre decizia pe care presedintele Iohannis o va lua in legatura cu revocarea Codrutei Kovesi: Am inteles ca va citi pana va intelege

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, dimineata, referitor la decizia pe care presedintele o va lua in legatura cu revocarea Laurei Codruta Kovesi, ca a inteles ca presedintele va citi.

Cel mai mare VAL DE CONCEDIERI din ISTORIA Tesla! Care este motivul lui Musk pentru care da afara 10% din angajati

Elon Musk, directorul executiv al companiei Tesla Motors, a anuntat ca peste patru mii de angajati vor fi concediati pentru ca este nevoie de o reducere a costurilor, desi nu obtinerea profitului motiveaza.

3 motive pentru care iOS este mai bun decat Android

IOS sau Android? iPhone sau Samsung? Iata doar cateva intrebari pe care fanii telefoanelor pe care cei doi mari competitori si le pun chiar si astazi, la mai bine de 10 ani de la lansarea celor 2 sisteme de.

6 motive pentru care mamele ar putea fi cei mai buni antreprenori

Catre toate doamnele care au crescut copii: daca esti nou venita in lumea antreprenoriatului, schimbati cariera sau va intoarceti la locul de munca dupa ce ati trecut prin concediul de maternitate, cititi articolul potrivit. Fondatoarea YouthfulNest ,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )