Libnet.ro
UNICEF

07:45

PSD: Presedintele Iohannis blocheaza investitiile guvernamentale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PSD: Presedintele Iohannis blocheaza investitiile guvernamentale

Partidul Social Democrat PSD) condamna actiunile repetate ale presedintelui Klaus Iohannis prin care acesta incearca blocarea activitatii Guvernului, cu scopul vadit de a impiedica PSD sa duca la bun sfarsit angajamentele electorale asumate in programul de guvernare, se arata intr-un comunicat al formatiunii politice. continuă pe Ziarul Bursa

Avertismentul PSD pentru Iohannis, pe care l acuza ca blocheaza Guvernul si ca a intrat n complicitate de natura penala cu procurorul general

PSD a reactionat vineri seara la refuzul presedintelui Klaus Iohannis de a-i numi pe cei doi ministri propusi la Dezvoltare si Transporturi, Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici. PSD il acuza pe seful statului de incercari repetate de a bloca activitatea Guvernului si avertizeaza ca va face uz de toate mijloacele legale si constitutionale pe care le are la dispozitie pentru apararea ordinii constitutionale si a statului de drept. De asemenea, PSD sustine ca, prin refuzul de a-l revoca pe procurorul general, presedintele a intrat intr-o complicitate de natura penala cu acesta.

Codrin Stefanescu, atac la Klaus Iohannis: Blocheaza o natiune intreaga

Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, ca presedintele Klaus Iohannis a semnat decretele privind vacantarea celor doua posturi de ministru - cel al Transporturilor si cel al Dezvoltarii.

Ce va face PSD dupa ce presedintele Iohannis a respins nominalizarile Vioricai Dancila pentru doua ministere

Florin Iordache a afirmat, pentru MEDIAFAX, ca Viorica Dancila va anunta luni decizia luata, dupa refuzul lui Klaus Iohannis de a ii numi pe Olguta Vasilescu si Mircea Draghici, la Dezvoltare, respectiv.

PSD: Klaus Iohannis a intrat intr-o complicitate de natura penala cu procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar

PSD reactioneaza extrem de dur dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de revocare din functia de procuror general a lui Augustin.

Presedintele Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea care le da mai multe puteri politistilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis Curtii Constitutionale, luni, o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative din domeniul ordinii si sigurantei publice, contestand, intre altele, o prevedere prin care politistii pot folosi dispozitive cu electrosocuri. De asemenea, presedintele apreciaza ca sunt neclar formulate situatiile in care politistul are dreptul sa conduca o persoana la sectie.

Presedintele Iohannis, de acord cu propunerile lui Dancila pentru interimari la Transporturi si Dezvoltare

Premierul Viorica Dancila a transmis luni presedintelui Klaus Iohannis, propunerile de desemnare a ministrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor si Dezvoltarii Regionale. Ministrul Fondurilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )