Libnet.ro
UNICEF

16:30

PSD, prima reactie dupa ce Iohannis i-a cerut DEMISIA lui Dancila: Nu e treaba lui, nu e bucuricul pamantului

B1 B1,
PSD, prima reactie dupa ce Iohannis i-a cerut DEMISIA lui Dancila: Nu e treaba lui, nu e bucuricul pamantului

Conflict deschis intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. PSD a avut, vineri, o prima reactie dupa ce presedintele i-a cerut demisia premierului social-democrat. Daca ne jucam cu demisiile si eu ii cer. continuă pe B1

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

PSD a transmis, vineri, prin vocea Gabrielei Firea, lider important al partidului social-democrat, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila. Primarul General publica un anunt si.

Ce s-a intamplat cu euro, dupa ce Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Danicila, ca urmare a scandalului privind mutarea ambasadei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, euro a crescut pana la 4,6618 lei. Euro era.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce presedintele i-a cerut demisia: Categoric nu voi demisiona. Aprecierile si modul de exprimare a presedintelui m-au jignit

Premierul Viorica Dancila a spus, vineri seara, ca nu va demisiona, ca s-a simtit jignita de aprecierile presedintelui Iohannis si ca va merge mai departe. Voi merge mai departe. Presedintele nu are atributii in a demite un prim-ministru, a afirmat Dancila.

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce presedintele i-a cerut demisia: Categoric nu voi demisiona. Aprecierile si modul de exprimare al presedintelui m-au jignit

Premierul Viorica Dancila a spus, vineri seara, ca nu va demisiona, ca s-a simtit jignita de aprecierile presedintelui Iohannis si ca va merge mai departe. Voi merge mai departe. Presedintele nu are atributii in a demite un prim-ministru, a afirmat Dancila.

Liviu Dragnea, la DNA in ziua in care Iohannis a cerut demisia premierului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie. Liderul PSD a fost chemat de procurorii DNA pentru a i se aduce la cunostinta ca i s-a aprobat cererea de a i se.

PNL si USR pregatesc motiune de cenzura impotriva guvernului Dancila dupa ce Iohannis a cerut demisia premierului

Liderii opozitiei pregatesc depunerea unei motiuni de cenzura pentru demiterea guvernului condus de Viorica Dancila ca urmare a solicitarii publice a presedintelui Iohannis privind demisia premierului. PNL si US.

PNL si USR pregatesc motiunea de cenzura, dupa ce Iohannis a cerut demisia lui Dancila. PMP se alatura

Liderii Opozitiei considera fireasca, legitima si justificata decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-i retrage increderea premierului si a-i cere demisia Vioricai Dancila din functie, anuntand inceperea discutiilor pentru depunerea unei motiuni de.

Viorica Dancila a plecat de la Guvern. Nicio reactie dupa bomba lui Iohannis (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a parasit Palatul Victoria in jurul orei 13:30 fara nicio reactie dupa ce inainte cu doua ore presedintele Klaus Iohannis ii solicitase public demisia afirmand ca nu face fata.

Israelul reactioneaza dupa ce Iohannis i-a cerut demisia lui Dancila: Ce a titrat o celebra publicatie

Declaratia presedintelui Klaus Iohannis de vineri, in care i-a cerut demisia premierului Viorica Dancila, a avut rasunet international. Conflictul dintre Palate s-a amplificat dupa ce guvernul a anuntat un.

Klaus Iohannis: Solicit public DEMISIA premierului Viorica Dancila. Nu face fata functiei de prim-ministru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a cerut public vineri demisia premierului Viorica Dancila, afirmand ca aceasta nu face fata functiei de prim-ministru si drept urmare ii retrage sprijinul acordat la investire.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )