Libnet.ro
UNICEF

09:00

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce presedintele i-a cerut demisia: Categoric nu voi demisiona. Aprecierile si modul de exprimare a presedintelui m-au jignit

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, prima reactie dupa ce presedintele i-a cerut demisia: Categoric nu voi demisiona. Aprecierile si modul de exprimare a presedintelui m-au jignit

Premierul Viorica Dancila a spus, vineri seara, ca nu va demisiona, ca s-a simtit jignita de aprecierile presedintelui Iohannis si ca va merge mai departe. Voi merge mai departe. Presedintele nu are atributii in a demite un prim-ministru, a afirmat Dancila. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, prima reactie dupa ce presedintele i-a cerut demisia: Categoric nu voi demisiona. Aprecierile si modul de exprimare al presedintelui m-au jignit

Premierul Viorica Dancila a spus, vineri seara, ca nu va demisiona, ca s-a simtit jignita de aprecierile presedintelui Iohannis si ca va merge mai departe. Voi merge mai departe. Presedintele nu are atributii in a demite un prim-ministru, a afirmat Dancila.

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila

PSD a transmis, vineri, prin vocea Gabrielei Firea, lider important al partidului social-democrat, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a cerut demisia premierului Dancila. Primarul General publica un anunt si.

PSD, prima reactie dupa ce Iohannis i-a cerut DEMISIA lui Dancila: Nu e treaba lui, nu e bucuricul pamantului

Conflict deschis intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila. PSD a avut, vineri, o prima reactie dupa ce presedintele i-a cerut demisia premierului social-democrat. Daca ne jucam cu demisiile si eu ii cer.

O noua lovitura pentru Viorica Dancila. Liberalii cer demisia din functie a premierului

Liberalii cer demisia din functie a premierului Viorica Dancila, a declarat, vineri, presedintele PNL, Ludovic Orban, care a adaugat ca o motiune de cenzura impotriva Guvernului este o decizie care trebuie bine.

Viorica Dancila a plecat de la Guvern. Nicio reactie dupa bomba lui Iohannis (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a parasit Palatul Victoria in jurul orei 13:30 fara nicio reactie dupa ce inainte cu doua ore presedintele Klaus Iohannis ii solicitase public demisia afirmand ca nu face fata.

Viorica Dancila a plecat de la Guvern. Nicio reactie dupa bomba lui Iohannis. Unde a fost premierul (VIDEO)

UPDATE: Viorica Dancila si presedintele PSD, Liviu Dragnea, au mers la ambasada Chinei pentru a participa la un dejun, apoi premierul a revenit la Palatul Victoria. Liviu Dragnea si Vasilica Dancila au.

Klaus Iohannis: Solicit public DEMISIA premierului Viorica Dancila. Nu face fata functiei de prim-ministru (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a cerut public vineri demisia premierului Viorica Dancila, afirmand ca aceasta nu face fata functiei de prim-ministru si drept urmare ii retrage sprijinul acordat la investire.

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca astazi cu premierul Viorica Dancila, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala

Presedintele Klaus Iohannis ar urma sa se intalneasca vineri, la Palatul Cotroceni, cu premierul Viorica Dancila, dupa ce miercuri a avut discutii cu guvernatorul si cu prim-viceguvernatorul BNR, in incercarea de a media conflictul dintre Guvern si Banca Nationala. Seful statului a mai afirmat ca vineri o va intreba pe Viorica Dancila in ce calitate a plecat in Israel, fara sa sufle o vorba si sa ii dea macar un telefon, din politete.

CTP explica de ce a cerut Iohannis demisia premierului Viorica Dancila

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat vineri, pentru Agerpres, ca solicitarea presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, privind demisia premierului Viorica Dancila este o declaratie politica, ofensiva,.

Viorica Dancila incalca legea si refuza sa se intalneasca cu presedintele Klaus Iohannis

Intalnirea intre Klaus Iohannis si Viorica Dancila care urma sa aiba loc vineri, la ora 11. 00, a fost anulata, dupa ce premierul a refuzat sa mearga la Palatul Cotroceni, scrie Agerpres .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )