Libnet.ro
UNICEF

09:45

PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala

Antena3 Antena3,
PSD, prima reactie dupa ce Klaus Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala

Deputatul PSD Florin Iordache a declarat, marti ca, dupa ce presedintele Iohannis a refuzat remanierea guvernamentala, cea mai rapida varianta este restructurarea. inteleg ca s-a modificat cumva. continuă pe Antena3

Elena Gheorghe, prima reactie dupa ce fratele ei a facut PRAPAD la Exatlon: Nu cred ca si-ar dori cineva sa priveasca aceasta competitie cu noi, cu familia lui Costin

Elena Gheorghe a oferit prima reactie, dupa ce fratele ei, Costin, a fost omul meciului pentru vila la baieti, in competitia din Republica Dominicana, Exatlon, potrivit wowbiz. ro.

Klaus Iohannis respinge remanierea celor trei ministri

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, astazi, ca respinge remanierile celor trei ministri, pentru ca cele trei propuneri facute nu sunt persoane potrivite pentru functia de ministru.

Tariceanu, reactie dupa ce Iohannis a semnat decretul de pensionare a lui Lazar: Nu va sterge imaginea cu care veti ramane in ochii nostri-complice al regimului indreptat impotriva cetateanului

Augustin Lazar a fost eliberat din functia de procuror general al Romaniei. Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de pensionare. Calin Popescu Tariceanu a transmis un mesaj pe pagina personala de.

Catalin Radulescu, prima reactie dupa ce un deputat a anuntat ca paraseste PSD din cauza sa: Colegul nostru a venit de la PD-L de putin timp

Deputatul social-democrat Catalin Radulescu a comentat, luni, vestea ca un alt deputat a plecat din PSD din cauza sa. Am mers cu el la o intalnire electorala in Arges, nu mi-a zis nimic. Colegul nostru a.

Calin Popescu Tariceanu, prima reactie dupa ce a fost achitat definitiv de iCCJ: Bucuria mea este umbrita

Calin Popescu Tariceanu a declarat, luni seara, la Sinteza zilei, dupa ce a aflat ca a fost achitat de iCCJ, ca bucuria sa este umbrita de faptul ca multi alti romani aflati in aceeasi situatie nu si-au.

Klaus Iohannis refuza remanierea ceruta de Viorica Dancila: E un fel de farsa / Persoanele propuse nu au tinuta necesara pentru a ocupa portofoliile

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, marti, ca nu accepta remanierea guvernamentala, mai exact propunerile transmise de guvern pentru ministerele Justitiei, Fondurilor Europene si Romanii de pretudindeni, considerand ca persoanele propuse pur si simplu nu sunt pregatite pentru aceste posturi. El a spus ca i-a cerut Vioricai Dancila sa vina cu alte propuneri si ca va lua act de demisiile celor 3 ministri - Tudorel Toader, Rovana Plumb si Natalia Intotero - doar dupa ce va sti ce persoane vor prelua aceste portofolii.

Eugen Tomac: Presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa amane pana dupa referendum o decizie privind remanierea

Presedintele Klaus Iohannis trebuie sa actioneze cu multa responsabilitate si cu mult curaj in ceea ce priveste remanierea Guvernului, a declarat la RFI liderul PMP, Eugen Tomac. Acesta sustine ca nu este vorba doar despre o simpla remaniere, ci despre o criza politica generata de PSD.

Presedintele Klaus Iohannis: Aceasta remaniere e un fel de farsa. Nu o accept asa cum a fost propusa

Klaus Iohannis iese la rampa, in scandalul numirii ministrilor. Presedintele a refuzat remanierea guevernamentala. Acesta sustine ca va lua act de demisiile celor treiministri - Tudorel Toader, Rovana Pl.

Ce a aparut pe pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis in urma cu putin timp

Klaus Iohannis a respins noile propuneri de ministri pentru Guvernul Dancila, Eugen Nicolicea, Oana Florea si Tit Brailoiu. Remanierea propusa de PSD este o farsa, nu are absolut nimic de-a face cu.

Harababura in Cabinetul Dancila: premierul numeste ministri interimari dupa ce seful statului i-a refuzat remanierea

Premierul Viorica Dancila a decis sa numeasca trei ministri interimari pentru cele trei portofolii ramase fara titulari. Tudorel Toader Justitie), Rovana Plumb Fonduri europene) si Natalia Intotero Diaspora) au demisionat. Premierul a pregatit trei inlocuitori, dar acestia au fost refuzati, marti seara, de seful statului. Cea mai controversata propunere: Eugen Nicolicea, ales pentru portofoliul Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )