Libnet.ro
UNICEF

08:45

PSD va propune doi barbati pentru functiile care vor deveni vacante la Curtea Constitutionala (surse)

Hotnews Hotnews,
 PSD va propune doi barbati pentru functiile care vor deveni vacante la Curtea Constitutionala (surse)

PSD ar urma sa propuna ambele nominalizari, din partea Camerei Deputatilor si a Senatului, pentru doua posturi de judecatori la Curtea Constitutionala, in conditiile in care mandatele lui Stefan Minea si Mayei Teodorescu urmeaza sa expire in scurt timp, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. continuă pe Hotnews

PSD va nominaliza ambii judecatori pe care Parlamentul trebuie sa-i valideze la Curtea Constitutionala. ALDE va sustine propunerile (surse)

PSD ar urma sa propuna ambele nominalizari, din partea Camerei Deputatilor si a Senatului, pentru doua posturi de judecatori la Curtea Constitutionala, in conditiile in care mandatele lui Stefan Minea si Mayei Teodorescu urmeaza sa expire in scurt timp, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. Initial, in interiorul Coalitiei, se discuta despre posibilitatea ca PSD sa nominalize din partea Camereia Deputatilor iar ALDE din partea Senatului.

Scandal pe tema noului indice in functie de care vor fi calculate ratele romanilor

Scandal pe tema noului indice in functie de care vor fi calculate ratele romanilor. Doua dintre cele mai mari banci vor ca noul indice sa nu se aplice si Programului Prima Casa. Potrivit unor surse,.

HOROSCOP mai 2019: Zodiile care vor avea o luna de poveste

Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o luna mai excelenta. HOROSCOP TAUR - Este luna ta, stralucesti si toate dorintele tale se implinesc. Esti plina de energie si gata sa sarbatoresti. Fa-ti toate.

HOROSCOP luna MAI 2019: Zodiile care vor avea o luna de cosmar

Acestea sunt cele trei zodii care vor avea o luna mai de cosmar. Nimic nu le merge bine. HOROSCO GEMENI- Nu fi atat de dura cu tine. Ai muncit din greu si ai ramas fara energie. Acorda-ti timp sa iti r.

PNL depaseste din nou PSD intr-un sondaj pentru europarlamentare

PNL depaseste pentru a doua luna la rand PSD in intentiile de vot ale romanilor pentru europarlamentare. Daca alegerile ar avea loc acum, liberalii ar castiga cele mai multe voturi arata Barometru Europa FM pentru luna aprilie realizat de IMAS,.

Avertisment pentru cei care vor sa isi faca poze in lanurile de rapita. La ce pericol nebanuit se expun

A inceput sezonul de selfie-uri si poze facute in lanurile de rapita, iar politistii ii avertizeaza pe cei care vor sa surprinda un cadru frumos ca se expun la un mare pericol. Masinile oprite pe marginea soselelor pot incurca circulatia rutiera si, mai grav, pot provoca accidente. in ultimii ani a crescut numarul accidentelor rutiere [] .

Au inceput inscrierile pentru abonamentele gratuite de tren pentru tinerii care doresc sa viziteze Europa / Sunt puse la dispozitie 20.000 de titluri de calatorie

Comisia Europeana a lansat joi un apel de inscriere a tinerilor de 18 ani din Europa pentru cele 20. 000 de bilete de tren gratuite prin care vor putea calatori timp de o luna pentru a cunoaste patrimoniul UE, relateaza AFP.

Faze tari: Mesajul amuzant al MAI pentru cei care fac after la mare de Paste; Lucreaza de 30 de ani la spitalul jucariilor de plus; Protest cu banane fata de cenzura dintr-un muzeu din Varsovia

Post la stat cu salariu de 13. 000 lei pe luna, atragator pentru o singura persoana. Functia de arhitect-sef este una dintre. Aparitie inedita a unui model musulman. Modelul musulman Halima Aden a devenit prima.

Vesti incredibile pentru cei care iubesc Italia! in doua orase se vand case cu doar un euro

Cei care iubesc Italia au acum posibilitatea de a se muta acolo. Zungoli si Mussomeli sunt doua orase italiene unde, cu doar un euro, toti cei interesati pot cumpara case parasite. Singurul lucru pe care trebuie.

MAI, mesaj ironic pentru cei care fac after la mare: Se serveste drobul. Cu B, nu cu alta litera

Ministerul Afacerilor Interne MAI) le-a transmis, duminica, un mesaj special celor care sarbatoresc Pastele la mare, sfatuindu-i sa consume drob, cu litera b, nu cu alta litera. , potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )