Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD protesteaza fata de decizia primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, de a taia finantarea a patru spitale. Gabriela Firea: Este o situatie ilegala, abuzivasi aberanta (VIDEO)

B1 B1,
PSD protesteaza fata de decizia primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, de a taia finantarea a patru spitale. Gabriela Firea: Este o situatie ilegala, abuzivasi aberanta (VIDEO)

Social-democratii critica in termeni duri decizia Consiliului Local al Sectorului 1 de a retrage finantarea a patru spitale din sector. Consilierii locali si parlamentarii social-democrati au protestat, vineri,. continuă pe B1

Gabriela Firea intervine in scandalul creat de Clotilde Armand: Nu are nicio scuza. Lasa fara bani spitalul pentru copii

In plina criza sanitara, Clotilde Armand a taiat finantarea a patru mari spitale din Capitala, printre care si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu. Gabriela Firea contesta decizia primarului Sectorului 1 si o gaseste ca fiind monstruoasa.

CLOTILDE ARMAND: E dragoste mare intre consilierii PNL si Romprest

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, i-a acuzat, miercuri, pe consilierii PNL si ai PSD ca au deturnat sedinta de Consiliu Local dedicata cu prioritate spitalelor, scolilor si reformei in Politia locala si ca acestia, potrivit ei, au vrut sa se discute in schimb despre situatia companiei de salubrizare Romprest, transmite Agerpres.

CLOTILDE ARMAND: Sedinta de Consiliu local - proiect privind reorganizarea Politiei Locale

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anuntat ca a convocat astazi o sedinta a Consiliului local, pe ordinea de zi regasindu-se proiecte privind reorganizarea Politiei Locale si parcarile publice de resedinta.

Diana Sosoaca a pus-o la zid pe Clotilde Armand! Reactie transanta la adresa primarului Sectorului 1

Pe 3 februarie o decizie a primarului Sectorului 1 din Bucuresti, Clotilde Armand, avea sa devina un butoi cu pulbere. Fara nicio explicatie primarul avea sa opreasca finantarile de la bugetul local catre patru mari spitale din sector. Desi, ulterior, a incercat sadreaga busuiocul, se pare ca deja este reclamata la DNA de Diana Sosoaca.

PNL o ataca dur pe Clotilde Armand: Modul de administrare al Sectorului pare sa fie doar o joaca pentru doamna primar. Campania electorala s-a incheiat

PNL Sector 1 aduce critici la adresa primarului Sectorului 1 Clotilde Armand, reprosandu-i lipsa de transparenta si modul discretionar de elaborare a proiectelor. Liberalii mai spun despre Armand ca modul in care administreaza Sectorul pare sa fie doar o joaca si ii transmit ca campania electorala s-a terminat.

PSD protesteaza pe tema taierii finantarii celor patru spitale din Sectorul 1. Firea: Oamenii au nevoie sa simta ca cineva se zbate pentru dreptatea lor

Reprezentantii PSD din Consiliul Local de la Sectorul 1, in frunte cu Gabriela Firea, critica vehement decizia lui Clotilde Armand de a scoate din administrarea primariei patru spitale, considerand ca astfel e taiata finantarea acestora. Social-democratii au anuntat ca vor cere convocarea unei sedinte de Consiliu Local pentru a vota un proiect prin care sa fie abrogata hotararea controversata.

Monica Pop, reactie furibunda dupa ce Clotilde Armand a taiat finantarea pentru patru spitale din Bucuresti: Este o gafa extraordinara care urateste un primar

Vestea ca primarul sectorului 1 va taia finantarile a patru spitale extrem de importante din Bucuresti a socat o tara intreaga. Medicii sunt, de asemenea, revoltati si ii declara razboi tacit. Prin decizia sa, Clotilde Armand priveaza pacientii romanii de la Sanatate, in plina pandemie de Covid-19. Medicul oftalmolog, Monica Pop, direct afectata, i-a transmis .

Petre Florin Manole (PSD): Clotilde Armand, porti toata responsabilitatea pentru orice eventuala tragedie, pentru fiecare pacient care va avea de suferit!

Fostul deputat PSD, Petre Florin Manole, a afirmat ca edilul Sectorului 1, Clotilde Armand, va purta toata responsabilitatea pentru orice eventuala tragedie si fiecare pacient care va avea de suferit pentru ca nu mai face investitii in cele patru spitale din Sector - Floreasca, Grigore Alexandrescu, Oftalmologic si de Arsi.

Razboi total la Sectorul 1. Cum o va bloca Firea pe Clotilde Armand

Gabriela Firea, senator PSD si fost primar al Capitalei a comentat in exclusivitate la Antena e acuzatiile aduse de primarul general al Capitalei si de edilul Sectorului 1 Clotilde Armand, ca pe durata mandatului ar fi facut spitale din hartie creponata.

Scandal urias intre USRPLUS si PNL la sectorul 1. Clotilde Armand s-a dus sa-l dea afara din birou pe viceprimarul PNL

Tensiunile intre USRPLUS si PNL au explodat dupa recenta sedinta a Consiliului Local al Sectorului 1, in urma careia primarul USR Clotilde Armand i-a acuzat pe consilierii PNL ca au pactizat cu cei ai PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )