Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSD raspunde provocarii lansate de Klaus Iohannis privind cititul: il nominalizam sa citeasca legea fundamentala, Constitutia Romaniei

Adevărul Adevărul,
PSD raspunde provocarii lansate de Klaus Iohannis privind cititul: il nominalizam sa citeasca legea fundamentala, Constitutia Romaniei

Partidul Social Democrat a raspuns, joi, provocarii lansate de presedintele Klaus Iohannis privind cititul: il nominalizam sa citeasca legea fundamentala, Constitutia Romaniei. Social-democratii au distribuit si clipul video postat de Klaus Iohannis pe Facebook in care citeste dintr-o carte a lui Andrei Mihailescu. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis: PSD a promis ca va curge numai lapte si miere. Suntem in razboi cu PSD pentru ca au atacat Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la intalnirea cu membrii si simpatizantii PNL Vrancea, ca liberalii se afla in razboi cu PSD si ca isi propun sa ii invinga pe acestia in urmatoarele.

Serban Nicolae (PSD): Klaus Iohannis si-a pus in gand exterminarea PSD-istilor, pe un model de acum 70-80 de ani

Social-democratul Serban Nicoale, presedinte al Comisiei Juridice a Senatului, a lansat un atac dur la adresa presdintelui Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat ca vrea exterminarea PSD-istilor, pe un model de acum.

Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis, dupa ce l-a desemnat pe Orban premier: Face rau Romaniei

Viorica Dancila a anuntat ca social-democratii nu vor vota in Parlament cabinetul propus, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban. Presedintele PSD a plusat, cerandu-i lui Iohannis o confruntare unul la unul in fata romanilor. Viorica Dancila vrea o confruntare cu Klaus Iohannis Continua seria de reactii si replici dupa desemnarea .

P Klaus Iohannis dezvaluie planul de reconstruire a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat ca el si liberalii sunt in razboi cu PSD, iar marea schimbare in Romania se va produce doar atunci cand romanii voteaza PNL. Noi vom pune un guvern care va lucra pentru romani, nu impotriva lor, a fost angajamentul lui Klaus Iohannis.

KLAUS IOHANNIS: Este timpul sa aducem impreuna normalitatea in Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca, dupa trei ani marcati de criza statului de drept in care PSD a aruncat Romania, dupa o guvernare care a esuat in toate domeniile esentiale, a venit momentul ca normalitatea sa revina in tara noastra.

Cum arata Romania normala a candidatului Klaus Iohannis: Administratie moderna si continuarea luptei anticoruptie (program prezidential)

Presedintele Klaus Iohannis isi propune, in cazul castigarii celui de-al doilea mandat la Palatul Cotroceni, continuarea luptei anticoruptie, consolidarea statului de drept si a parteneriatelor strategice ale Romaniei, dar si modernizarea administratiei publice locale. in programul electoral impreuna pentru o Romanie normala, Iohannis face o scurta radiografie a ultimilor ani in care persoane cu dosare penale, care aveau nevoie de legi si institutii slabite pentru a se salva, au ajuns sa guverneze Romania. in acest context dificil generat de majoritatea PSD, Iohannis spune ca cea mai mare reusita a mandatului sau a fost faptul ca Romania si-a pastrat cursul pro-european si democratic.

Klaus Iohannis face anuntul momentului, privind functia de premier, la Palatul Cotroceni, la ora 17

Klaus Iohannis va face, la ora 17, anuntul privind nominalizarea pentru postul de premier. Numele a fost deja transmis liderilor opozitiei, dar acestia nu au vrut sa il faca public pana in acest.

Klaus Iohannis intoarce in Parlament legea pentru aprobarea programului pilot de preluare a personalului SMURD: Avertisment privindneclaritatea sau impredictibilitatea prevederilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, la reexaminare in Parlament legea privind aprobarea Programului-pilot de preluare a personalului angajat cu pregatire paramedicala din cadrul echipajelor SMURD specializate.

Klaus Iohannis solicita Parlamentului reexaminarea unei legi importante privind Codul muncii

Presedintele Klaus Iohannis a trimis, joi, Parlamentului o cerere de reexaminare a Legii pentru modificarea art. 260 alin. 1) lit. i) din Legea nr. 532003 - Codul muncii, informeaza Administratia.

Klaus Iohannis participa, joi si vineri, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles

Presedintele Klaus Iohannis participa, joi, 17 octombrie, si vineri, 18 octombrie, la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles, Regatul Belgiei. Discutiile se vor axa pe viitorul buget multianual al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, ultimele evolutii in procesul privind retragerea Marii Britanii din UE si urmatorul ciclu institutional la nivel european.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )