Libnet.ro
UNICEF

09:45

PSD va sesiza luni CCR pe legile asumate de Guvernul Orban

Antena3 Antena3,
PSD va sesiza luni CCR pe legile asumate de Guvernul Orban

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea a anuntat, luni, ca PSD va depune in cursul zilei sesizarile la Curtea Constitutionala cu privire la asumarea raspunderii Guvernului pe modificarea legilor justitiei si a OUG 51 privind transporturile. continuă pe Antena3

Ciolacu spune ca PSD va sesiza CCR pe legile asumate de Guvern

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca formatiunea va sesiza, luni, Curtea Constitutionala privind legile asumate de Guvern, precizand ca sesizarea va fi pe forma, nu pe fond.

Ciolacu: PSD va sesiza luni Curtea Constitutionala pe legile asumate de Executiv. Mi se pare o guvernare abramburistica

Marcel Ciolacu a anuntat ca PSD va sesiza, luni, Curtea Constitutionala asupra proiectelor pe care si-a asumat raspunderea Guvernul, modificarea legilor justitiei si abrogarea OUG 51 privind transporturile, transmite Mediafax. Presedintele Camerei Deputatilor a sustinut ca guvernarea PNL este una abramburistica.

Orban, dupa ce PSD a sesizat CCR pe legile asumate de Guvern: Mi se pare o decizie foarte proasta

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, referitor la decizia PSD de a ataca la CCR doua dintre legile pe care Guvernul si-a asumat raspunderea, ca este o decizie foarte proasta. Foarte multi copii nu mai pot sa se duca la scoala, a spus premierul.

PSD a sesizat CCR pentru doua legi asumate de Guvern

Partidul Social Democrat a depus, astazi, la Curtea Constitutionala, sesizari pentru doua dintre legile pe care Guvernul Orban le-a asumat. Sesizarile se refera la modificarea unor acte normative in domeniul transportului si amanarea unor termene din justitie, informeaza News. ro.

Presedintele PSD: Daca m-as uita numai la Guvernul Orban, si eu mi-as dori alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca, daca se uita la Guvernul Orban, si-ar dori anticipate, insa nu exista o criza care sa necesite astfel de alegeri.

Ciolacu: PSD sesizeaza luni Curtea Constitutionala pe doua dintre legile asumate de Guvern

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al social-democratilor, a anuntat ca PSD va sesiza luni Curtea Constitutionala in legatura cu doua dintre legile pentru care Guvernul PNL si-a angajat raspunderea in Pa.

USR SI UDMR SOMEAZA GUVERNUL ORBAN: Bugetul de stat pe 2020, aprobat in Parlament si nu prin asumarea raspunderii Executivului!

Partenerii din Parlament ai liberalilor nu sunt de acord ca guvernul Orban sa isi asume raspundere pe legea bugetului de stat si pe legea bugetului asigurarilor sociale de stat pentru 2020.

Surse: Fara precedent. Guvernul Orban sfideaza Parlamentul. Bugetul pe 2020, adoptat prin angajarea raspunderii

Guvernul Orban vrea sa-si angajeze raspunderea si pentru Legea bugetului de stat pe 2020, ceea ce inseamna ca va ocoli calea dezbaterii si a votului din Parlament, potrivit unor surse politice.

Lia Olguta Vasilescu acuza Guvernul Orban ca planuieste cresterea varstei de pensionare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a acuzat Guvernul Orban ca intentioneaza sa creasca varsta de pensionare.

Dacian Ciolos, ultimatum pentru Guvernul Orban

Dacian Ciolos a lansat un ultimatum pentru Guvernul Orban, in ceea ce priveste reintegrarea romanilor care vor parasi Marea Britanie dupa Brexit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )