Libnet.ro
UNICEF

12:00

PSD, tot mai aproape de o alianta cu Pro Romania lui Ponta si ALDE. Surse: Doua voci din PSD se opun

Antena3 Antena3,
PSD, tot mai aproape de o alianta cu Pro Romania lui Ponta si ALDE. Surse: Doua voci din PSD se opun

PSD este tot mai aproape de o alianta la parlamentare cu Pro Romania, partidul lui Victor Ponta, si ALDE, formatiunea lui Calin Popescu-Tariceanu, partid care este pe cale sa dispara de pe scena politica din cauza valului mare de plecari. continuă pe Antena3

Stadionul lui Sepsi Sfantu Gheorghe, tot mai aproape de finalizare. Proiectul costa 15 milioane de euro si este finantat de guvernul Viktor Orban al Ungariei (VIDEO)

Sepsi Sfantu Gheorghe, echipa de fotbal din Liga 1 a Romaniei, a publicat imagini cu noul stadion, ce va avea 8. 000 de locuri si va fi cel mai probabil inaugurat in noiembrie 2020. Proiectul costa 15 milioane.

VIDEO Cum arata acum stadionul Steaua - Arena din Ghencea, tot mai aproape de forma finala

Asociatia Stelistilor 47 a publicat, luni, un video cu stadiul lucrarilor de la Stadionul Steaua. Suportul pentru scaune a fost montat aproape in totalitate, iar gazonul ar urma sa fie montat in luna aprilie. Euro 2020 va incepe pe 12 iunie, iar echipele participante se vor antrena pe gazonul arenei bucurestene.

Alianta USR-PLUS, tot mai aproape de separare. Surse: Partidul lui Ciolos ar fi ajuns la santajarea partenerilor USR

Alianta USR-PLUS este tot mai aproape de separare.

VIDEO Victor Ponta, despre strategia Pro Romania la alegerile locale: Nu vom face alianta nici cu PSD, nici cu PNL, cu niciun partid

Prezent miercuri, 4 martie, la Buzau, Victor Ponta a declarat in cadrul unei conferinte ca Pro Romania nu va inchieia niciun protocol de alianta cu formatiunile aflate pe esicherul politic.

Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, dupa demisie: Va fi cel mai tare oras din Romania

Vedeta Pro Tv are deja deciziile luate pentru functia de primar. Aceasta face parte dintr-un partid care, spera ea, o va ajuta sa se ridice. De asemenea, a dat si declaratii despre plecarea de marele post de televiziune, care a ajutat-o sa ajunga pana aici. Ce partid o sustine pe vedeta PRO TV in alegeri, .

Florin Roman: PNL este deschis sa primeasca parlamentari de la Pro Romania si ALDE. Nu poate aduna majoritate fara a face compromis

PNL este deschis sa primeasca parlamentari de la formatiunile lui Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu, Pro Romania si ALDE, pentru ca nu poate aduna o majoritate fara a face genul acesta de compromis, a declarat joi la RFI liderul deputatilor liberali, Florin Roman. Fara a mai pomeni despre alegerile anticipate, Roman a sustinut ca liberalii incearca sa adune numarul necesar de voturi in Parlament pentru investirea Guvernului Citu.

Cum il umileste Victor Ponta pe Florin Citu. Anuntul oficial facut de PRO Romania

Vicepresedintele Pro Romania, Adrian Dobre, a declarat ca partidul sau nu va sustine Guvernul Citu sub nicio forma. Adrian Dobre a declarat pentru Radio France International ca parlamentarii Pro Romania nu vor vota Guvernul Citu. Sigur, nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern. Nu stiu daca acest Guvern isi doreste sa foe votat, .

PRO Romania ramane de neclintit! Refuza sa sustina Guvernul Citu

PRO Romania nu va sustine Guvenul Citu. Vicepresedintele Pro Romania Adrian Dobre a declarat luni la RFI ca paramentarii partidului nu vor vota Guvernul Citu, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis desemnandu-l premier pe Florin Citu in conditiile in care a ramas consecvent ideii de alegeri anticipate.

VICTOR PONTA (PRO ROMANIA): Vom fi prezenti la votul pentru investire dar nu sustinem Guvernul Citu

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, luni, ca parlamentarii formatiunii vor fi prezenti la votul de la investirea Guvernului Citu, dar a precizat ca ei nu sustin acest Executiv.

VICEPRESEDINTELE PRO ROMANIA, ADRIAN DOBRE: Sigur nu vom sustine si nu vom vota acest Guvern

Vicepresedintele Pro Romania Adrian Dobre a declarat luni la RFI ca parlamentarii partidului nu vor vota Guvernul Citu, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis desemnandu-l premier pe Florin Citu in conditiile in care a ramas consecvent ideii de alegeri anticipate.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )