Libnet.ro
UNICEF

08:15

PSD vrea Referendum pentru demiterea presedintelui Iohannis. Cand ar putea avea loc

Adevărul Adevărul,
PSD vrea Referendum pentru demiterea presedintelui Iohannis. Cand ar putea avea loc

In curand am putea avea doua referendumuri - unul pentru justitie, iar altul pentru demiterea lui Klaus Iohannis din functia de presedinte, propunere formulata de senatorul PSD Serban Nicolae la Antena 3. continuă pe Adevărul

PSD vrea Referendum pentru demiterea lui Iohannis. Cand ar putea avea loc

PSD mai joaca o carte impotriva lui Klaus Iohannis vrea referendum pentru demiterea acestuia din fuctia de presedinte al tarii. Cand se va intampla. Ideea de a-l demite pe Iohannis din functie ii apartine lui Serban Nicolae, senator PSD, care considera ca presedintelui i-ar prinde bine o vacanta. Ma gandesc ca la finalul lunii [] .

Serban Nicolae: Ma gandesc la un referendum pentru demiterea lui Iohannis pe 26 mai

Senatorul PSD Serban Nicolae il ameninta pe Klaus Iohannis cu demiterea. Ma gandesc ca la finalul lunii aprilie sa-l suspendam pe Klaus Iohannis din functia de presedinte, sa-i asiguram o vacanta de.

Referendum pentru Justitie. Klaus Iohannis, aproape hotarat sa il convoace. Cand ar putea avea loc

Presedintele Klaus Iohannis declara ca este aproape hotarat sa convoace referendum privind probleme din Justitie in data de 26 mai, cand sunt organizate si alegerile pentru Parlamentul European. Seful statului a facut declaratia in timpul unei dezbateri organizate in cadrul Festivalului international de film documentar si drepturile omului One World Romania. Sub motto-ul Presedinte sau [] .

Referendumul pe justitie, subiect de glume pentru PSD si entuziasm pentru USR

Iohannis ia in serios posibilitatea unui referendum in ziua alegerilor europarlamentare. Afirmatiile presedintelui pe subiect au starnit un val de reactii din partea puterii si a opozitiei. La mai putin de 24 de ore dupa ce Iohannis a detaliat proiectul unui referendum pe justitie, nu au intarziat sa apara ironiile din partea PSD si diverse [] .

SONDAJ. Sunteti de acord cu demiterea presedintelui Klaus Iohannis pe 26 mai?

Ma gandesc ca la finalul lunii aprilie sa-l suspendam pe Klaus Iohannis din functia de presedinte, sa-i asiguram o vacanta de 30 zile. Am putea sa-l scutim de Summitul de la Sibiu. Apoi, pe 26 mai 2019, ar.

Peste 20 de organizatii civice ii cer lui Iohannis referendum pentru justitie si ii sugereza posibile intrebari

Peste 20 de organizatii civice, intre care Coruptia ucide, Geeks For Democracy, Initiativa Romania, i-au trimis presedintelui Klaus Iohannis o scrisoare comuna in care ii cer sa semneze un decret de organizare a unui referendum privind continuarea luptei impotriva coruptiei si a asigurarii integritatii functiei publice si ii sugereaza mai multe posibile intrebari.

Iohannis: Eu sunt aproape hotarat sa convoc referendum pentru 26 mai odata cu europarlamentarele

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este aproape hotarat sa convoace un referendum odata cu alegerile europarlamentare.

Surse: PSD vrea sa-l remanieze pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Subiectul principal al sedintei de luni, de la ora 12. 30, este validarea listei pentru alegerile europarlamentare, o lista care va deschisa de Rovana Plumb. Odata cu plecarea la Bruxelles a unor ministri din.

PSD vrea sa faca o remaniere inainte de europarlamentare. Cine sunt ministrii vizati

PSD ia in calcul sa faca o remaniere inainte de europarlamentare, sustin surse social-democrate. Vizati ar fi ministrii care candideaza la alegerile din 26 mai, Rovana Plumb si Natalia Intotero, insa miza cea mare este schimbarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )