Libnet.ro
UNICEF

19:45

Surse: PSD vrea sa-l remanieze pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Antena3 Antena3,
Surse: PSD vrea sa-l remanieze pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader

Subiectul principal al sedintei de luni, de la ora 12. 30, este validarea listei pentru alegerile europarlamentare, o lista care va deschisa de Rovana Plumb. Odata cu plecarea la Bruxelles a unor ministri din. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este in concediu pana luni

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este in concediu astazi, maine si luni, dupa ce interviurile pentru desemnarea candidatilor Romaniei la postul de procuror european au fost reprogramate.

PSD vrea sa faca o remaniere inainte de europarlamentare. Cine sunt ministrii vizati

PSD ia in calcul sa faca o remaniere inainte de europarlamentare, sustin surse social-democrate. Vizati ar fi ministrii care candideaza la alegerile din 26 mai, Rovana Plumb si Natalia Intotero, insa miza cea mare este schimbarea din functie a ministrului Justitiei, Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei, declaratie despre dosarul lui Dranea: Punctul meu de vedere nu poate interfera cu al judecatorilor

Tudorel Toader a vorbit miercuri dimineata despre dosarul lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei sustine, referitor la noile probleme de drept invocate in dosarul lideurlui PSD in care avocatii cer.

Ministrul Justitiei, declaratie despre dosarul lui Dragnea: Punctul meu de vedere nu poate interfera cu al judecatorilor

Tudorel Toader a vorbit miercuri dimineata despre dosarul lui Liviu Dragnea. Ministrul Justitiei sustine, referitor la noile probleme de drept invocate in dosarul lideurlui PSD in care avocatii cer.

JUSTITIA SUFERA, MINISTRUL RAMANE Tudorel Toader, greu de schimbat

Deputatii au respins, ieri, motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu 126 de voturi pentru, 148 impotriva si 2 abtineri.

Ministrul Justitiei a retras cererea de extradare a lui Sebastian Ghita. Motivul: instanta a anulat mandatul de arestare

Ministrul Justitiei a retras cererea de extradare emisa pe numele fostului deputat Sebastian Ghita, au precizat joi, pentru Agerpres, surse din MJ. Conform surselor citate, odata cu anularea de catre instanta a mandatului de arestare emis pe numele lui Ghita a disparut si temeiul juridic pentru cererea de extradare.

Mutarea prin care PSD ar putea sa blocheze candidatura lui Kovesi la Parchetul European. Mizele amanarii interviurilor pentru procurorii europeni

Propunerile de procurori pentru Parchetul European trebuie trimise de Romania pana in 31 martie, dar ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a amanat fara vreun argument, pentru o data ulterioara, interviurile candidatilor, programate pentru vineri. Nici PSD nu a venit cu o explicatie oficiala. Opozitia, dar si magistrati din sistem spun ca s-ar incerca astfel boicotarea constituirii Parchetului European. Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Zegrean crede ca este un semnal ca PSD vrea retragerea Romaniei din Parchetul European. O explicatie similara are si un procuror: Cred ca li se pare absurd sa trimita cu mana lor pe cineva care le poate face dosare si care a iesit de sub controlul Inspectiei Judiciare si al Sectiei speciale, dupa care eventual sa ii judece si o instanta din alt stat, pe fraude cu fonduri europene.

TUDOREL TOADER: La Focsani va fi construit un Palat de Justitie

Actualizare - Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, construirea unui Palat al Justitiei la Focsani, in prezent Judecatoria Focsani si Tribunalul Vrancea desfasurandu-si activitatea in conditii improprii. ----- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, la Focsani, ca ministerul deruleaza un program de constructie a 15 arhive care vor functiona pe langa fiecare curte de apel din tara.

TUDOREL TOADER: Avem un program de constructie de arhive

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi, la Focsani, ca ministerul deruleaza un program de constructie a 15 arhive care vor functiona pe langa fiecare curte de apel din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )