Libnet.ro
UNICEF

01:05

PSG este echipa care plateste cele mai mari salarii din lume. Topul echipelor cu mana larga la acest capitol

Adevărul Adevărul,
PSG este echipa care plateste cele mai mari salarii din lume. Topul echipelor cu mana larga la acest capitol

Clubul francez Paris Saint-Germain este gruparea care plateste, in medie, cel mai mare salariu anual din sportul mondial, se arata intr-un studiu efectuat de Sporting Intelligence. continuă pe Adevărul

4 din cele mai mari banci ale lumii au recunoscut ca sunt VINOVATE de manipularea pietei valutare

Patru din cele mai mari banci ale lumii vor plati, in total, amenzi de peste cinci miliarde de dolari, dupa ce au recunoscut ca sunt vinovate de trucarea pietei valutare. Autoritatile financiare americane.

Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, vor putea primi, miercuri, amenzi cumulate de peste 5 milioane de dolari, intr-un acord cu autoritatile.

Eurovision 2015, favoriti: ce cota are Voltaj sa castige concursul la casele de pariuri. Suedia, cele mai mari sanse

Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania la editia din acest an cu piesa All Over Again/ De la capat, este cotata cu a 24-a sansa la castigarea concursului cantecului european, potrivit unui clasament in care au fost luate in calcul cele mai importante case de pariuri.

Topul salariilor in cele mai mari companii de pe Bursa: cat castiga angajatii Petrom si ai SIF-urilor

Societatile de investitii financiare SIF) isi mentin suprematia in topul celor mai mari salarii si bonusuri acordate de companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), insa in clasamentul pe anul 2014 si-a facut loc si dezvoltatorul imobiliar Impact IMP), care si-a rasplatit consistent angajatii dupa ce compania a facut profit pentru prima data in ultimii cinci ani.

Motivare. Asistenta de la Maternitatea Giulesti a provocat una dintre cele mai mari tragedii

Urmarile faptelor Florentina Cirstea de la Maternitatea Giulesti reprezinta una dintre cele mai importante tragedii care au zguduit sistemul medical din Romania precum si opinia publica, arata magistratii, in motivarea deciziei de condamnare a asistentei, informeaza Mediafax.

Vezi care sunt cele mai ciudate fobii

Fobia este frica irationala, persistenta si nejustificata in prezenta unor anumitor situatii, obiecte, activitati sau persoane. Principalul simptom al fobiei este dorinta excesiva si irationala de a.

intalnire Iohannis - Ponta la Cotroceni. Care sunt cele doua mari teme de discutie

Premierul Victor Ponta a anuntat, pe twitter, ca are o intalnire institutionala cu presedintele Klaus Iohannis pe tema noului ministru al Dezvoltarii Regionale. Potrivit unor surse politice, presedintele si premierul vor mai discuta si despre situatia romanului rapit in Burkina Faso.

10 povesti de pomina. Care sunt cele mai neobisnuite locuri in care s-au masturbat barbatii: de la toaleta bisericii, la vestiarul aglomerat

Dormitorul sau baia casei nu sunt intotdeuna locurile favorite ale barbatilor cand vine vorba de jocuri erotice individuale. Uneori, reprezentantii sexului puternic se masturbeaza in spatii mai putin obisnuite, precum vestiarul scolii, plin cu colegii de echipa, sau baia unei biserici.

Cele mai scumpe cladiri istorice scoase la vanzare in afara Bucurestiului

Daca in Bucuresti cea mai scumpa vila istorica scoasa la vanzare are un pret de cerere de 8 mil. euro, in celelalte orase mari din Romania cel mai mare pret cerut pentru o cladire istorica nu depaseste 2 mil. euro. Iata cum arata cele mai scumpe case.

Cele mai bune romane de dragoste contemporane

Povestile de dragoste au fost dintotdeauna cele pe care cititorii din orice timp si orice spatiu le-au iubit cel mai mult. Cele care au avut intotdeauna succes, cele care s-au aflat in topuri de vanzari. Dragostea, in diversele ei ipostaze, dragostea chinuitoare, tulburata, pasionala, imposibila este tema care a bantuit si literatura ultimului secol. Adevarul a alcatuit un top al celor mai bune romane de dragoste contemporane.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )