Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

B1 B1,
Cinci dintre cele mai mari banci din lume risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde de dolari si acuzatii penale din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, vor putea primi, miercuri, amenzi cumulate de peste 5 milioane de dolari, intr-un acord cu autoritatile. continuă pe B1

Cinci mari banci risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde dolari din cauza manipularii valutelor

Cinci dintre cele mai mari banci din lume, JPMorgan, Citigroup, Barclays, Royal Bank of Scotland si UBS, risca amenzi cumulate de peste 5 miliarde dolari si acuzatii penale, intr-un acord cu autoritatile americane si britanice pentru inchiderea investigatiilor de manipulare a pietelor valutare.

Doua banci din Suedia, sanctionate pentru lipsa masurilor de combatere a finantarii terorismului

Autoritatea suedeza pentru supraveghere financiara FI) a sanctionat cele mai mari banci din Suedia - Nordea si Handelsbanken - pentru lipsa masurilor de contracarare a spalarii de bani, considerand ca teroristii pot beneficia de facilitatile oferite.

Topul salariilor in cele mai mari companii de pe Bursa: cat castiga angajatii Petrom si ai SIF-urilor

Societatile de investitii financiare SIF) isi mentin suprematia in topul celor mai mari salarii si bonusuri acordate de companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), insa in clasamentul pe anul 2014 si-a facut loc si dezvoltatorul imobiliar Impact IMP), care si-a rasplatit consistent angajatii dupa ce compania a facut profit pentru prima data in ultimii cinci ani.

Topul salariilor in cele mai mari companii de pe Bursa: cat castiga angajatii Petrom si ai SIF-urilor

Societatile de investitii financiare SIF) isi mentin suprematia in topul celor mai mari salarii si bonusuri acordate de companiile listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), insa in clasamentul pe anul 2014 si-a facut loc si dezvoltatorul imobiliar.

Eurovision 2015, favoriti: ce cota are Voltaj sa castige concursul la casele de pariuri. Suedia, cele mai mari sanse

Trupa Voltaj, care va reprezenta Romania la editia din acest an cu piesa All Over Again/ De la capat, este cotata cu a 24-a sansa la castigarea concursului cantecului european, potrivit unui clasament in care au fost luate in calcul cele mai importante case de pariuri.

A plecat din tara la un an , iar astazi detine una dintre cele mai mari firme de project management din Romania: cine este Adrian Hertz, antreprenorul care construieste apartamente de mil. euro in Capitala

A cunoscut ce inseamna boom-ul imobiliar, a dat piept crizei, dar in prezent se arata extrem de optimist in ceea ce priveste revenirea sectorului constructiilor. Povestea antreprenorului roman Adrian Hertz, proprietarul uneia dintre cei mai mari firme.

Cele mai frumoase biciclete din lume. Modele originale, care vor fi lansate pe piata anul acesta

Intr-o perioada in care tot mai multi oameni isi doresc inlocuirea masinilor cu biciclete, pentru un mediu mai curat si mai sanatos, BBC prezinta cateva modele inedite de biciclete, care vor face cu siguranta mai atractiva ideea deplasarii pe doua roti in loc de patru.

Cine l-a ucis pe Ioan Petru Culianu intr-o toaleta din Chicago. Misterele unuia dintre cele mai ciudate asasinate

Se implinesc, pe 21 mai, 24 de ani de cand a avut loc unul dintre cele mai misterioase asasinate petrecute vreodata. Era ziua Sfintilor Constantin si Elena. in toaleta barbatilor din cladirea Divinity School a Universitatii din Chicago, in jurul orei 1. 30, pe 21 mai 1991 s-a auzit un pocnet scurt. El i-a curmat viata celui care a fost Ioan Petru Culianu, celebrul istoric al religiilor, discipolul lui Mircea Eliade. Culianu avea 41 de ani.

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Unde iti poti petrece vacanta de vara in Bulgaria

Cele mai bune hoteluri din Nisipurile de Aur. Statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur ofera turistilor posibilitati de cazare pentru orice buzunar. Exista insa cateva hoteluri recomandate de catre cei care s-au cazat aici si care sunt considerate cele mai bune din punct de vedere al serviciilor.

Cele mai frumoase orase din Anglia. 10 destinatii de vis pentru iubitorii de cultura si istorie

Bath, Canterbuty si Stratford se numara printre cele mai frumoase orase din Anglia, alaturi, bineinteles, de Londra. Aceste localitati au o uriasa valoare culturala si sunt legate inclusiv de nume celebre din istoria literaturii. Sunt orase vechi, pitoresti, cu o arhitectura deosebita, reprezentand o destinatie perfecta pentru turistul interesat de cultura si istorie.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,267 seconds )