Libnet.ro
UNICEF

08:00

Psiholog criminalist, in cazul crimelor din Caracal: Criminalul are probleme grave psihice. Un om normal nu poate face asa ceva

Antena3 Antena3,
Psiholog criminalist, in cazul crimelor din Caracal: Criminalul are probleme grave psihice. Un om normal nu poate face asa ceva

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a vorbit la Antena 3 despre crima care a ingrozit Romania. Un barbat din Caracal a ucis cu brutalitate doua adolescente. Oasele si hainele lor au fost gasite in curtea. continuă pe Antena3

Imagini dramatice de la locul crimelor din Caracal. O tanara a lesinat. Autoritatile au venit imediat in ajutor

Momente cumplite langa casa lui Gheorghe Dinca, presupusul criminal care ar fi ucis doua fete disparute la Caracal. Zeci de oameni sunt prezen in fata locuintei lui Gheorghe Dinca, acolo unde.

Bogdan Licu, noi precizari in cazul crimei din Caracal: Informatiile furnizate de STS nu au fost foarte exacte

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, a facut noi precizari la Antena 3 cu privire la cazul adolescentei ucise in Caracal. S-a inteles faptul ca acest ucigas era o lista de suspecti in dosar.

Bogdan Licu, noi precizari in cazul crimei din Caracal: Informatiile furnizate de STS nu au fost exacte. A murit o fata care putea fi salvata

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, a facut noi precizari la Antena 3 cu privire la cazul adolescentei ucise in Caracal. S-a inteles faptul ca acest ucigas era o lista de suspecti in dosar.

Florin Iordache, in cazul crimei din Caracal: Au trebuit sa moara oameni sa constatam ca legea nu e buna si ca cineva nu isi face datoria

Florin Iordache, vicepresedintele Camerei Deputatilor, a vorbit la Antena 3 despre cazul copilei ucise si violate in Caracal. Politia a intervenit la 20 de ore dupa ce fata a sunat la 112 pentru ajutor si la trei.

De ce STS nu l-a gasit pe criminalul din Caracal cand victima a sunat la 112

Cazul crimei din Caracal este cu atat mai grav cu cat STS trebuia sa poata localiza apelul victimei. Cum se face asta prin triangulatie si de ce apelul la 112 nu e chiar salvare in astfel de.

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, detalii socante despre crima din Caracal: Undeva in jurul orei 1.30 noaptea s-a putut stabili de unde s-a facut apelul la 112

Procurorul sef al Parchetului Tribunalului Olt, Anca Anunta, a vorbit la Antena 3 despre cum a decurs desfasurarea procedurii judiciare in cazul crimei din Caracal. Cazul se afla sub coordonarea unui.

Viorica Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Premierul Viorica Dancila a cerut, intr-o interventie la Antena 3, demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, precum si a sefului Politiei judetene Olt si a prefectului de Olt, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal.

Premierul Dancila cere demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa crima din Caracal

Viorica Dancila a cerut demisia sefului Politiei Romane, Ioan Buda, dupa neregulile constatate in cazul crimei din Caracal. E o tragedie cumplita care pe mine m-a marcat profund. E imperativ sa se fa.

Filmul crimei din Caracal. Cum au fost rapite fetele care faceau autostopul si ce s-a intamplat cu cadavrele

Cazul crimei din Caracal a ingrozit Romania, iar autoritatile incearca sa afle cum au fost rapite fetele care faceau autostopul si ce s-a intamplat cu cadavrele. Din primele informatii reiese ca Gheorghe Dinca ar fi ucis cu bestialitate patru fete, le-ar fi transat si descompus in acid de la bateriile unor masini, apoi a ingropat .

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )