Libnet.ro
UNICEF

06:00

De ce STS nu l-a gasit pe criminalul din Caracal cand victima a sunat la 112

Playtech Playtech,
De ce STS nu l-a gasit pe criminalul din Caracal cand victima a sunat la 112

Cazul crimei din Caracal este cu atat mai grav cu cat STS trebuia sa poata localiza apelul victimei. Cum se face asta prin triangulatie si de ce apelul la 112 nu e chiar salvare in astfel de. continuă pe Playtech

Dezvaluiri cutremuratoare despre criminalul din Caracal. O fosta angajata a povestit totul

O fosta angajata a criminalului din Caracal face dezvaluiri cutremuratoare despre barbatul de 65 de ani care a ucis fara mila patru fete, le-a transat si apoi descompus in acid de baterie. Femeia spune ca acesta i-ar fi propus sa accepte o suma de bani pentru a se culca cu el si ca ar fi .

Cine este criminalul din Caracal. Le-a ucis pe cele doua fete in chinuri groaznice

Barbatul din Caracal care este suspectat ca a rapit si a ucis in chinuri groaznice doua adolescente a fost incatusat de politisti. in curtea lui au fost gasite hainele uneia dintre tinere, dar si mai multe oase calcinate. Unul dintre vecinii barbatului sustine ca nu ar fi crezut niciodata ca acesta este in stare sa .

STS, reactie dupa crima din Caracal: Am inregistrat trei apeluri de urgenta si au fost localizate pe cat a fost posibil

Purtatorul de cuvant al Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS) a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre modul in care s-a actionat dupa apelurile la 112 primit de la adolescenta care a fost.

Un vecin a dezvaluit cu ce se ocupa criminalul din Caracal in ultima vreme: isi luase de curand o duba

Politistii l-au incatusat pe barbatul de 65 ani in curtea caruia au descins vineri-dimineata, 26 iulie, cautand-o pe Alexandra Maceseanu, o adolescenta de 15 ani data disparuta in urma cu doua.

Procurorul general al Romaniei, despre crima ingrozitoare din Caracal: Cand e pusa in pericol viata unei persoane, politistii pot interveni fara a astepta autorizatia judecatorului sau procurorului

Procurorul general al Romaniei, Bogdan Licu, .

Psiholog criminalist, in cazul crimelor din Caracal: Criminalul are probleme grave psihice. Un om normal nu poate face asa ceva

Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, a vorbit la Antena 3 despre crima care a ingrozit Romania. Un barbat din Caracal a ucis cu brutalitate doua adolescente. Oasele si hainele lor au fost gasite in curtea.

Stirile ProTV: Discutia victimei din Caracal cu politia. Le-a spus ca e legata, ca a fost violata

Alexandra Mihaela Macesanu, victima criminalului din Caracal, este nepoata lui Alexandru Cumpanasu, presedintele Coalitiei Nationale pentru Modernizarea Romaniei.

Ce au gasit anchetatorii in masina suspectului din Caracal. Indiciul care ar putea sa rezolve cazul

Politistii au gasit un indiciu-cheie, acasa la mecanicul auto din Caracal, unde se aflau mai multe ramasite umane. Se pare ca autoritatile au descoperit un cercel in autoturismul suspectului. Anchetatorii.

CRIME iN SERIE iN CARACAL S-a aflat: Cine este SPINTECATORUL DIN CARACAL! Detalii INCREDIBILE...

Principalul suspect in cazul tinerelor disparute in Olt este un barbat de 57 de ani din Caracal. La locuinta acestuia politistii au gasit ramasite umane si bijuterii care, din primele date, apartin ultimei.

Marturia unei foste angajate a barbatului banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal. Mi-a spus ca imi da bani sa ma culc cu el. ii placeau filmele de groaza

O fostaangajataa barbatului banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal face declaratii-soc. Mi-a spus ca imi da o suma de bani sa ma culc cu el, iar cand am auzit am plecat acasa. Nu am.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )