Libnet.ro
UNICEF

15:15

PSRM: in ultimii patru ani nu s-a facut nimic pentru a investiga furtul miliardului

Adevărul Adevărul,
PSRM: in ultimii patru ani nu s-a facut nimic pentru a investiga furtul miliardului

In ultimii patru ani nu a fost facut nimic pentru a investiga furtul miliardului si a recupera banii furati, se arata intr-o declaratie a PSRM, citata de IPN. Potrivit socialistilor, responsabilitatea pentru recuperarea banilor a fost pusa pe umerii poporului, inclusiv pe cele mai vulnerabile paturi sociale pensionari, persoane cu dizabilitati, familii cu multi copii, care au fost impusi, ca timp de 25 de ani, sa intoarca banii furati. continuă pe Adevărul

Cristian Busoi: Actuala administratie nu a facut nimic pentru adevaratele probleme ale bucurestenilor si mai ales pentru trafic (VIDEO)

Cristian Busoi a prezentat intr-o conferinta de presa ultimele detalii din cadrul campaniei Deblocam Bucurestiul desfasurata de PNL pana la finalul saptamanii. Liderul liberal a sustinut ca actuala.

Alina Bica a contestat condamnarea la patru ani de inchisoare

Fosta sefa DIICOT, Alina Bica, a depus la instanta suprema o contestatie in anulare fata de condamnarea la patru ani de inchisoare cu executare, invocand drept motiv decizia CCR privind completurile de cinci ju.

AVERTISMENT pentru romani! Ne asteapta CEA MAI GREA iarna din ultimii 8 ani

Meteorologii ii avertizeaza pe toti romanii care doresc sa isi petreaca sarbatorile de iarna in Marea Britanie ca arhipelagul ar putea infrunta cea mai friguroasa iarna din ultimii 8 ani, scrie.

TRAGEDIE in fotbalul romanesc! A murit pe teren. Medicii nu au putut face nimic pentru el... (FOTO)

Antrenorul de la CSS Caracal, Nicolae Matei, s-a stins din viata pe terenul de fotbal, la varsta de 67 de ani. Barbatul ar fi cazut pe teren in timpul unei pregatiri cu echipa. A fost transportat la spital,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )