Libnet.ro
UNICEF

09:00

AVERTISMENT pentru romani! Ne asteapta CEA MAI GREA iarna din ultimii 8 ani

B1 B1,
AVERTISMENT pentru romani! Ne asteapta CEA MAI GREA iarna din ultimii 8 ani

Meteorologii ii avertizeaza pe toti romanii care doresc sa isi petreaca sarbatorile de iarna in Marea Britanie ca arhipelagul ar putea infrunta cea mai friguroasa iarna din ultimii 8 ani, scrie. continuă pe B1

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale!

Maine, mare sarbatoare! Cea mai puternica rugaciune pentru sanatatea familiei tale! Citeste mai mult.

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane: Catedrala Mantuirii Neamului nu este cea mai mare catedrala din lume. E dedicata eroilor Romaniei

VasileBanescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,a declarat, duminica, inainte de inceperea Slujbei de sfintire a Catedralei Manturii Neamului, ca aceasta catedrala nu este cea mai mare.

36 de minore din Chisinau au nascut in primele sase luni ale anului 2018. Cea mai mica are doar 13 ani

In primul semestru al anului curent, la Spitalul municipal Nr. 1 au fost inregistrate 36 de nasteri in randul minorelor. Cea mai mica varsta la care o fata a devenit mama a fost 13 ani. Daca in 2015, la acelasi spital, 36 de fete au nascut pana la atingerea majoratului, atunci in 2016 si 2017 cifra a ajuns la 66.

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul!Preotul Constantin Necula spune ce inseamna o relatie perfecta si femeia ideala

Cea mai mare greseala a femeii in relatia cu barbatul este sa-l anuleze cu pretentii absurde. Distrugand tocmai libertatea reactiei, a vointei care limpezeste.

GHILEA (PNL BIHOR): FSDI - cea mai mare lovitura data bugetului Romaniei

Deputatul liberal Gavrila Ghilea a declarat, astazi ca prin infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii, PSD pune la cale jaful secolului, cea mai mare lovitura care se poate da bugetului Romaniei, economiei nationale si separatiei puterilor in stat.

SUNA BINE, DAR ESTE RAU Avem cea mai mica pondere a deceselor provocate de cancer

Eurostat ne ofera o stire aparent buna din domeniul medical, tara noastra si Bulgaria au cea mai mica pondere a deceselor provocate de cancer. Lucrurile nu stau insa chiar atat de bine la o privire mai atenta.

Marea Britanie se pregateste pentru una dintre cele mai grele ierni din ultimul deceniu

Meteorologii britanici avertizeaza ca Regatul Unit s-ar putea confrunta in decembrie cu conditii de vreme severa, precizand totodata ca nu este exclus ca aceasta iarna sa fie cea mai grea din ultimii opt ani, relateaza The Sun si The Daily Express.

Cea mai gustoasa tocanita made in Oltenia. Reteta preparatului delicios

Populara la romani, tocanita este preparatul care nu lipseste de pe nicio masa. O reteta cu de toate, asa cum se gateste in Oltenia, o regasim in lucrarea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti Editura Paideia), apartinand regretatului gastronom si jurnalist, Radu Anton Roman.

Istoria berii, a treia cea mai populara bautura din lume. Ce popor credea ca berea are puteri magice

Berea, una dintre cele mai cunoscute si consumate bauturi de pe planeta, a aparut acum aproximativ 6. 000 de ani. Multi timp s-a crezut ca prima bere s-a produs in Egiptul Antic, dar la inceputul secolului al XX-lea s-au facut o serie de descoperiri arheologice care indicau Sumerul drept loc unde berea a fost produsa pentru prima data.

DIETA. Cea mai buna metoda de slabire. Cum scapi de grasimea de pe coapse in 10 minute

Studiile recente arata ca femeile tind sa acumuleze grasime pe coapse pentru ca aceasta este necesara in hranirea copilului in timpul gestatiei si imediat dupa nastere. Indiferent care ar fi motivul pentru care ai pus ca.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )