Libnet.ro
UNICEF

06:45

Punct si de la capat? Din nou, Parlamentul European cere cote obligatorii pentru relocarea migrantilor

Adevărul Adevărul,
Punct si de la capat? Din nou, Parlamentul European cere cote obligatorii pentru relocarea migrantilor

Pare o poveste fara sfarsit, cu propria sa logica imaginata de politicieni retrasi pe propria lor planeta. Cred ca numai asa se poate explica faptul ca solutia imaginata acum de europarlamentari ne intoarce, de parca nimic nu s-ar fi intamplat, la propunerea initiala a Comisiei Europene, cea care a provocat un asemenea scandal incat a dus la blocarea practica a sistemului: relocarea migrantilor conform unor cote obligatorii. continuă pe Adevărul

Cocos iubeste din nou. Mircea Badea: Sincer sa fiu am crezut ca e vorba de Viorel si Oana Lis

Dorin Cocos a trecut peste divortul de Elena Udrea, precum si peste cel de Diana Robu si iubeste din nou! Si nu pe oricine. Cucerirea lui Dorin Cocos este o blonda pe nume Raluca, manechin de.

Lovitura dura pentru Gigi Becali. Procurorii cer ca latifundiarul sa fie audiat din nou in dosarul lui Gabriel Popoviciu

Procurorii au cerut, luni, la termenul de judecata din dosarul omului de afaceri Gabriel Popoviciu, ca finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, sa fie audiat din nou, dupa ce si-a schimbat declaratia in.

Brigitte Sfat, din nou in cabinetul medicilor esteticieni. Ce schimbare a mai facut vedeta

S-a declarat o adepta a operatiilor estetice, asa ca nu e de mirare ca Brigitte Sfat a luat din nou cu asalt cabinetele medicilor esteticien. De data aceasta, posteriorul a avut parte de imbunatatiri, dar nu numai.

Lucian Bute urca din nou in ring pentru un titlu mondial

Boxerul roman Lucian Bute va urca din nou in ring si il va infrunta pe suedezul Badou Jack pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie.

CSM considera ca declaratiile Monicai Macovei dintr-o emisiune tv aduc grava atingere indepedentei justitiei si va sesiza Parlamentul European

Afirmatiile europarlamentarului Monica Macovei facute intr-o emisiune de televiziune la sfarsitul lunii ianuarie sunt de natura sa aduca o grava atingere independentei sistemului judiciar in ansamblul sau, a constatat joi plenul Consiliului Superior al Magistraturii, precizand ca se va adresa Parlamentului European in acest caz, potrivit Agerpres.

Pavel Filip, la Parlamentul European: increderea nu se ofera, se castiga

Prim-ministrul Pavel Filip i-a asigurat pe membrii Comisiei pentru Politica Externa a Parlamentului European ca prioritatea Guvernului pe care il conduce este implementarea Acordului de Asociere si a reformelor care sa vina in sprijinul cetatenilor. Seful executivului, in cadrul vizitei sale de doua zile la Bruxelles, a avut un schimb de opinii cu membrii Comisiei, unde a vorbit despre actiunile intreprinse de Guvern, transmite IPN.

Becali, audiat din nou in dosarul lui Gabriel Popoviciu

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, joi, sa admita cererea procurorilor DNA de il reaudia pe George Becali in dosarul in care omul de afaceri Gabriel Popovicu este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu si dare de mita in legatura cu retrocedarea unui teren din zona Baneasa, transmite Mediafax.

UPDATE: Fosta nora a lui Virgil Magureanu, din nou la DNA. Ea va depune la Politie dovezi ca a fost amenintata

Fosta nora a lui Virgil Magureanu, Alina Petre, s-a prezentat, miercuri, la sediul DNA Ploiesti. La iesirea din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Ploiesti, ca va depune, la Sectia 3 de Politie din Bucuresti, mai multe dovezi care atesta faptul ca a fost amenintata, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )