Libnet.ro
UNICEF

17:16

Punctul de intalnire: Geofonii, masinariile care au impanzit campurile din Romania pentru explorarea gazelor de sist

Antena3 Antena3,
Punctul de intalnire: Geofonii, masinariile care au impanzit campurile din Romania pentru explorarea gazelor de sist

Radu Tudor a prezentat, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, masinariile cu care companiile prospectoare au inceput explorarea gazelor de sist in Romania. Undele seismice sunt generate. continuă pe Antena3

VIDEO/FOTO Secretele tinerilor care castiga bani din continutul video postat pe YouTube: De vorba cu Tequila, Zmenta, Vlad Coste si Ciprian Catunescu (Unguru' Bulan)

In Romania sunt tineri cu varste intre 16 si 24 de ani care castiga bani din continut pe YouTube. Produc filmulete despre viata lor de zi cu zi, despre ce cred ei cu privire la anumite lucruri care se intampla in tara, fac farse pe net si tot acest continut este incarcat pe YouTube si castiga bani activand monetizarea pe videoclipurile lor, a spus vineri Bogdana Butnar, industry manager la Google Romania. HotNews. ro a incercat sa afle cateva dintre secretele lor, discutand cu Bianca Adam, alias Tequila 16 ani), Mihai Zmenta 19 ani), Vlad Coste 22 de ani) si Ciprian Catunescu 33 de ani), care la 25 de ani a devenit celebru parodiind o reclama la RDS ERDEESH), asa luand nastere proiectul Unguru' Bulan.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2864 seconds )