Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cele mai mari pensii din Romania care nu sunt speciale: au platit contributii fabuloase la stat

Playtech Playtech,
Cele mai mari pensii din Romania care nu sunt speciale: au platit contributii fabuloase la stat

Cei mai multi dintre noi asociaza pensiile de zeci de mii de lei cu ideea pensiilor speciale, acelea care sunt platite de statul roman in fiecare luna, dar nu se bazeaza pe contributii. continuă pe Playtech

Care sunt cele mai sigure masini din lume. Specialistii au stabilit topul

Specialistii in auto-moto au stabilit care sunt cele mai sigure masini din lume. Cele mai sigure masini existente la momentul actual pe piata auto sunt Volkswagen Golf, Audi Q7 si Q8 si Ford Puma. Topul celor mai sigure masini din lume este alcatuit din 10 modele de masini. Acestea sunt cele mai trei sigure masini .

Casa Mitei Biciclista a fost renovata. Cum arata acum locuinta celei mai cunoscute prostituate din Romania

In perioada interbelica a Bucurestiului exista un personaj feminin aparte. Maria Mihaescu, una din cele mai cunoscute curtezane din Micul Paris, era recunoscuta pentru excentritatile sale. Si-a atras celebra proecla de Mita Biciclista dintr-un singur motiv. La vremea respectiva era singura femeie care se plimba pe bulevardele Bucurestiului, cu bicicleta. Mita Biciclista, legenda Bucurestiului interbelic .

Andra l-ar lasa pe Maruta cu o singura femeie din Romania. Care este motivul

Andra a participat, alaturi de partenerul ei, la Sosurile iuti, provocarea emisiunii La Maruta. Cantareata a ales sa nu manance picant, raspunzand ferm la toate cele trei intrebari formulate de redactia emisiunii de la PRO TV. Pe de cealalta parte, sotul ei a raspuns doar la doua, lasand publicul in suspans. intrebata cu cine l-ar .

Cele mai bune cartiere din Bucuresti. Top 5 zone de calitate din oras

Fie ca esti bucurestean sau venit din provincie si cauti o zona buna si safe a orasului, ai nimerit unde trebuie. Azi vom discuta putin despre cele mai bune cartiere din Bucuresti. iti vom prezenta, in cele ce urmeaza, top 5 zone de calitate din oras. Cele mai bune cartiere din Bucuresti Majoritatea celor care .

Inspiratie pentru iarna! Cele mai faimoase paltoane din filme!

A venit sezonul rece, iar una dintre cele mai bune parti ale acestui lucru este ca putem sa ne imbogatim garderoba cu paltoane cool si calduroase. Daca esti lipsita de inspiratie in acest sens, iata aici cele mai faimoase paltoane din filme! .

Singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna

Patriarhul Daniel este singurul om din Romania care il ajunge pe Klaus Iohannis la salariu. Cat ia, de fapt, pe luna, vedeti un pic mai hjos. Patriarhul Daniel, pentru toate atributiile pentru care le are in tara noastra, este remunerat pe masura. Acesta este singurul om care are un salariu apropiat de cel al presedintelui .

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania. Au investit deja miliarde de lei aic

Ungurii intra pe cea mai ravnita piata din Romania, respectiv pe cea imobiliara, unde au investit deja miliarde de lei. Compania Indotek s-a implicat in piata imobiliara romaneasca asta vara, cand a avut loc si prima investitie semnificativa facuta in afara Ungariei. Investitia consta in cumpararea mallului Promenada Targu Mures. Tranzactia este estimata de brokerii .

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la tablete si magazinele care le ofera

Evenimentul Black Friday, sau Vinerea Neagra, este asteptat anual de milioane de romani. Urmatorul eveniment este programat la jumatatea lunii noiembrie si sunt asteptate numeroase surprize. Anul2020.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la telefoane si unde le gasesti

De Black Fridai, eMAG anunta mai multe oferte pentru cei care vor sa isi schimbe telefonul. Compania vine cu cele mai multe reduceri in aces sens, gata sa capteze atentia oricarui.

Black Friday 2020. Cele mai mari reduceri la electocasnice si magazinele unde le gasesti

A mai ramas putin pana laBlack Friday2020, cunoscut si sub numele de Vinerea neagraa preturilor. Pandemia de Covid-19 a dat peste cap cifrele multor retaileri si producatori, iar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )