Libnet.ro
UNICEF

21:45

Pune bicarbonat de sodiu in mazare. Trucul pe care trebuie sa il stie gospodinele

Playtech Playtech,
Pune bicarbonat de sodiu in mazare. Trucul pe care trebuie sa il stie gospodinele

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient extrem de util intr-o bucatarie. El nu se utilizeaza doar in ce priveste curatenia, ci si preparatele culinare. Astfel, aluaturile de patiserie devin mai pufoase cu bicarbonat de sodiu, dar ce se intampla daca punem bicarbonat in mazare? Iata cum ar trebui sa folosim bicarbonatul la mancare. De ce . continuă pe Playtech

Cea mai buna reteta de pepene murat. Trucul care il transforma intr-un deliciu

Pepenii murati in saramura fac parte din cele mai gustoase muraturi din lume. Metoda prin care acestia sa nu se inmoaie si trucul care ii transforma intr-un deliciu. Reteta de pepene murat. Trucul care il transforma Ingrediente pepeni mici cu coaja tare marar uscat frunze de telina radacina si frunze de hrean usturoi ardei iute .

Se dau bani de la stat pentru familiile de romani! Singura conditie pe care trebuie sa o indeplineasca

Familiile cu mai multi de trei copii si cele monoparentale vor putea sa beneficieze de ajutoare din partea statului si de la firmele private. Pentru a primi aceste ajutoare, aceste familii vor avea nevoie de un card de beneficii. Acesta va fi acordat in urma eliberarii unui certificat pentru familie numeroasa. Se dau bani pentru .

Este oficial. Zile libere platite pentru parinti. Care sunt cele doua conditii pe care trebuie sa le indeplineasca

Chiar daca noul an scolar a inceput doar de o saptamana, in multe institutii de invatamant situatia s-a schimbat radical. Pandemia de COVID-19 ridica probleme seriose autoritatilor, dar si parintilor si bunicilor. in doar cinci zile de desfasurare a cursurilor, multe scoli au trecut de la orele de la clasa, la orele online, desfasurate in .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )