Libnet.ro
UNICEF

01:05

Puratos Romania, vanzari de 32,7 milioane euro din ingrediente pentru sectorul alimentar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Puratos Romania, vanzari de 32,7 milioane euro din ingrediente pentru sectorul alimentar

Puratos Romania, filiala producatorului de ingrediente pentru industriile de brutarie, patiserie-cofetarie si ciocolaterie, a vandut anul trecut materii prime si ingrediente pentru sectorul alimentar in valoare de 32,7 milioane euro. Tot anul trecut,. continuă pe Wall-Street Ro

Primarul comunei care a atras peste 20 de milioane euro din fonduri europene, desemnatfunctionarul anului din administratia locala din Romania

Primarul comunei Ciugud din Alba, Gheorghe Damian, a fost desemnat de comunitatea de business din Romania functionarul anului din administratia locala. Comuna Ciugud este campioana nationala in domeniul atragerii de fonduri europne pentru comunitati din mediul rural.

IN IANUARIE 2019: Tara nastra - deficit de cont curent de 114 milioane euro

Contul curent al balantei de plati a inregistrat un deficit de 114 milioane euro in ianuarie, de 16,3 ori mai mare fata de cel inregistrat in ianuarie 2018.

ANAF: Sanctiuni de peste 1,6 milioane de euro, aplicate negustorilor din Dragonul Rosu, intr-o saptamana

Comercianti, de imbracaminte si incaltaminte in principal, din complexul Dragonul Rosu de la marginea Bucurestiului, s-au ales cu sanctiuni si confiscari de bani si marfuri in valoare totala de circa 7,85 milioane de lei 1,6 milioane euro), in prima saptamana a unei actiuni de control a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), a informat, luni, institutia.

Bucuresti: Compania Municipala Strazi vrea sa cumpere banci, garduri si jardiniere de 23 milioane euro

Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje Bucuresti SA a lansat o licitatie pentru achizitionarea de mobilier stradal cu o valoare care poate ajunge la peste 110 milioane de lei 23 de milioane de euro), transmite Mediafax.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )