Libnet.ro
UNICEF

21:45

Primarul comunei care a atras peste 20 de milioane euro din fonduri europene, desemnatfunctionarul anului din administratia locala din Romania

Adevărul Adevărul,
Primarul comunei care a atras peste 20 de milioane euro din fonduri europene, desemnatfunctionarul anului din administratia locala din Romania

Primarul comunei Ciugud din Alba, Gheorghe Damian, a fost desemnat de comunitatea de business din Romania functionarul anului din administratia locala. Comuna Ciugud este campioana nationala in domeniul atragerii de fonduri europne pentru comunitati din mediul rural. continuă pe Adevărul

AJUNGAND LA 1,25 MILIARDE EURO Deficitul comercial s-a adancit cu peste 480 milioane de euro

Deficitul balantei comerciale s-a adancit cu 481,9 milioane de euro, in ianuarie 2019 fata de aceeasi luna a anului trecut, ajungand la 1,259 miliarde de euro, conform cifrelor publicate ieri de Institutul National de Statistica INS). Acestea arata ca, in perioada analizata, exporturile au crescut cu 1,6%, iar importurile au crescut cu 9,2%.

Finantele au atras astazi 10 milioane lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a atras astazi 10 milioane de lei de la banci, suplimentar la licitatia de luni.

Cel mai mare planetariu din Romania va fi deschis luna viitoare la Brasov/ Investitia depaseste 1,7 milioane de euro

Spectacolele vor dura 30-40 de minute, timp in care vizitatorii pot calatori pe cele mai indepartare locuri de pe pamant, pe toate planetele din galaxie sau pot vedea animatii care ii pot ajuta sa inteleaga mai bine notiuni de geografie, meteorologie, astronomie sau biologie, spune Alin Panzaru, managerul Zoo Brasov. Acolo se va deschide, de luna viitoare, cel mai mare planetariu din Romania, amenajarea acestuia costand peste 8 milioane de lei, scrie monitorulexpres. ro.

BVB Transferuri de peste 25 milioane de lei cu actiunile SIF Banat-Crisana

Sedinta de ieri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a iesit in evidenta printr-un rulaj de 77,54 milioane de lei, in contextul realizarii a patru transferuri de tip deal, care au insumat circa 34,81 milioane de lei, dar si pe fondul tranzactionarii unui volum de 11,6 milioane de actiuni SIF Banat - Crisana SIF1), de departe cel mai mare rulaj cu titlurile emitentului din ultimii cel putin sase ani, valoarea celor 29 de tranzactii cu SIF1 de ieri fiind de 25,41 milioane de lei.

NOI LOCUINTE IN PIPERA: Homing Properties investeste 14 milioane euro in doua ansambluri rezidentiale

Homing Properties, parte a Grupului Mantor, lucreaza, in prezent, la doua proiecte rezidentiale premium, in zona Pipera din Bucuresti: Trastevere, in curs de finalizare, si Triana, pentru care au fost demarate constructiile.

IN 2017: Peste cinci milioane de bebelusi s-au nascut in UE

In Uniunea Europeana s-au nascut 5,075 milioane de bebelusi in 2017, comparativ cu 5,148 milioane in 2016, arata datele publicate astazi de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Levi Strauss vrea sa obtina peste 550 milioane de dolari din IPO

Levi Strauss and Co. , compania americana cu o existenta de 145 de ani, care a creat prima pereche de blue jeans, a depus saptamana trecuta documentele finale pentru lansarea ofertei publice initiale la New York Stock Exchange, potrivit Reuters, care arata ca societatea revine astfel pe piata la mai bine de trei decenii de la delistare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )