Libnet.ro
UNICEF

08:00

Purcari doneaza 2 milioane de lei pentru lupta impotriva COVID-19

Adevărul Adevărul,
Purcari doneaza 2 milioane de lei pentru lupta impotriva COVID-19

Grupul Purcari a anuntat ca va contribui cu 2 milioane de lei moldovenesti 500 mii RON) catre un fond adresat combaterii epidemiei COVID- 19 in Republica Moldova si Romania. Jumatate din aceasta suma reprezinta contributia personala a fondatorului grupului, Victor Bostan. continuă pe Adevărul

Robert Lewandowski doneaza un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirsului

Atacantul polonez al echipei Bayern Munchen, Robert Lewandowski, va dona un milion de euro pentru lupta impotriva pandemiei de coronavirus.

Rihanna a donat 5.000.000 $ pentru lupta impotriva coronavirusului

Rihanna, in varsta de 32 de ani, doneaza suma de 5. 000 $ pentru lupta impotriva coronavirusului. Cu aceasta suma vor fi cumparate echipamente de protectie pentru cadrele medicale, ventilatoare pentru.

Lionel Messi si Pep Guardiola au donat cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului

Lionel Messi, starul argentinian al echipei FC Barcelona, si Pep Guardiola, antrenorul formatiei Manchester City, au donat, marti, cate un milion de euro pentru lupta impotriva coronavirusului, informeaza presa din Spania.

Purcari aloca 500.000 de lei, pentru combaterea Covid-19

Conducerea companiei a acceptat reduceri salariale care sa suplineasca contributia Purcari pentru comunitate dar si protectia salariatilor cu venituri mai mici Producatorul de vinuri Purcari Wineries WINE) a hotarat sa aloce 500. 000 de lei catre un fond adresat exclusiv combaterii pandemiei de COVID19 in Republica Moldova si Romania, se arata intr-un comunicat al companiei de astazi, remis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

PENTRU A SPRIJINI LUPTA IMPOTRIVA CORONAVIRUS: Arctic doneaza catre Crucea Rosie Romana 50 de masini de spalat si 25 de frigidere

Compania Arctic, liderul pietei de electrocasnice din tara noastra, sprijina lupta impotriva crizei generate de Coronavirus si doneaza pentru spitalele din Romania si pentru cadrele medicale din prima linie, 50 de masini de spalat rufe cu uscator si 25 de frigidere Arctic, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Rihanna a donat 5 milioane pentru lupta contra Coronavirus

Rihanna se alatura celebritatilor care doneaza sume importante in aceasta perioada pentru a contribui cum pot in lupta contra pandemiei de Coronavirus! Vedeta a donat 5 milioane de dolari! Iata catre cine merg banii! .

Trump nu are in vedere plasarea in izolare a SUA in lupta impotriva pandemiei COVID-19

Presedintele american Donald Trump a declarant, vinery, intr-o conferinta de presa la Casa Alba, ca nu are in vedere sa plaseze Statele Unite in izolare in lupta impotriva pandemiei noului coronavirus, relateaza AFP.

Preot din Timis, amendat cu 300 de lei pentru ca a organizat o slujba cu 40 de persoane

Un preot din localitatea timiseana Bethausen a primit o amenda de 300 de lei, pentru ca a organizat, duminica, in biserica, o slujba cu 40 de persoane.

Proprietarul mall-urilor Promenada doneaza 150.000 euro catre Cruce Rosie pentru lupta impotriva Covid-19

NEPI Rockcastle, investitor si dezvoltator de proprietati comerciale, sustine demersurile de preventie a raspandirii Covid-19 si doneaza 150. 000 de euro catre Crucea Rosie. Banii vor fi alocati in functie de nevoile medicale pentru achizitia de.

Rompetrol sprijina lupta impotriva COVID-19 in Romania

Rompetrol - KMG International continua sa sprijine sistemul de sanatate romanesc in contextul pandemiei de COVID-19, prin donarea de carburant pentru transportul medical de urgenta, finantarea cercetarii si achizitionarea de echipament, kituri de testare si materiale necesare pentru unitatile medicale din comunitatile unde ne desfasuram activitatea, informeaza un comunicat remis Redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )