Libnet.ro
UNICEF

06:00

Purtarea mastii in aer liber, obligatorie si in New Jersey

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Purtarea mastii in aer liber, obligatorie si in New Jersey

Statul New Jersey impune purtarea obligatorie a mastilor faciale in aer liber, pentru a preveni raspandirea noului coronavirus. Guvernatorul statului american New Jersey, Phil Murphy, a anuntat miercuri un decret care impune oamenilor sa poarte masti faciale in aer liber, atunci cand distantarea sociala nu este posibila, pentru a preveni revenirea epidemiei de coronavirus, transmite Reuters, citata de News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Statul New Jersey impune purtarea obligatorie a mastilor faciale in aer liber, pentru a preveni raspandirea noului coronavirus

Guvernatorul statului american New Jersey, Phil Murphy, a anuntat miercuri un decret care impune oamenilor sa poarte masti faciale in aer liber, atunci cand distantarea sociala nu este posibila, pentru a preveni revenirea epidemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Premiera teatrala in aer liber. Meciul de comedie se tine in Parcul Arheologic

Teatrul din Constanta a pregatit o premiera pe care o va prezenta in aer liber, cu acces gratuit publicului, in Parcul Arheologic.

Vara Magica incepe la Bucuresti in aer liber in Curtea Ateneului Roman, pe 15 iulie

Pentru prima data in aer liber,Festivalul International Vara Magicainvita pentru a noua vara consecutiv iubitorii de muzica clasica aflati in Bucuresti in aceasta vara sa vina la seria de14 concerte camerale si simfonicece se va desfasuraintre 15 iuliesi27 august, in serile demiercuri si joi, de la ora 20. 00, inCurteaAteneului Roman, sub genericulAnul Beethoven la Bucuresti.

Cat va fi obligatorie purtarea mastii? Orban: Este cea mai puternica forma de protectie contra infectiei

Premierul Ludovic Orban sustine ca obligativitatea purtarii mastii va fi mentinuta cat timp va fi necesar, la fel ca si in cazul celorlalte masuri privind protectia sanitara si distantarea fizica.

Cum a devenit purtarea mastii un simbol al unui razboi ideologic

In Statele Unite, purtarea mastilor a devenit un marker ideologic in razboiul cultural care a facut furori de la aparitia lui Donald Trump. Multi liberali si conservatori din Statele Unite se plaseaza in tabere diferite in aceasta chestiune, la fel ca si in cazul luptei impotriva schimbarilor climatice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )