Libnet.ro
UNICEF

07:00

Purtarea mastii de protectie ar putea fi obligatorie si in spatii deschise, in zonele aglomerate - Orban

Hotnews Hotnews,
 Purtarea mastii de protectie ar putea fi obligatorie si in spatii deschise, in zonele aglomerate - Orban

Limitarea programului pentru terase si cluburi si obligativitatea purtarii mastii si in spatii deschise, in zone aglomerate, precum piata sau faleza, sunt masuri discutate de autoritati in aceste zile, a afirmat luni premierul Ludovic Orban. El a facut aceste declaratii in contextul in care a fost intrebat despre aglomeratia de pe litoral. continuă pe Hotnews

Masca de protectie, obligatorie si in spatii deschise? Ludovic Orban, anuntul pe care niciun roman nu dorea sa-l auda

In contextul cresterii explozive a numarului de cazuri, Ludovic Orban a anuntat in urma cu putin timp, posibilitatea impunerii unei masuri restrictive de purtare a mastii in spatii deschise si aglomerate. Vestea a venit dupa analiza rezultatelor testelor COVID-19, in urma unor weekend-uri extrem de aglomerate pe litoralul romanesc. Zonele aglomerate reprezinta un risc major .

Masca de protectie devine obligatorie si in aer liber! Care a tara europeana care a luat aceasta decizie

Belgia continua lupta cu coronavirusul luand noi masuri de restrictie. Dupa ce relaxarea a dus la cresterea numarului de cazuri, autoritatile au decis ca masca de protectie sa fie obligatorie si in aer liber, atunci cand vorbim despre zone aglomerate, targuri, piete, baruri, restaurante, terase.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )