Libnet.ro
UNICEF

09:15

De ce a purtat Kamala Harris haine violet la investirea sa. Secretul tinutei s-a aflat acum

Playtech Playtech,
De ce a purtat Kamala Harris haine violet la investirea sa. Secretul tinutei s-a aflat acum

Investirea in functiea noului presedinte al SUA a fost un adevarat festin, iar tinutele celor mai importante personalitati prezente au fost in vizorul tuturor. Tinutele tuturor personalitatilor au fost pline de simboluri si transmit multe informatii despre purtatorii lor. De ce a purtat Kamala Harris haine violet la investirea sa Spre exemplu, Joe Biden a purtat . continuă pe Playtech

Semnificatia siragului de perle purtat de Kamala Harris la ceremonia de investire

La ceremonia de investire de miercuri, de la Capitoliul din Washington, vicepresedintele american Kamala Harris a purtat un sirag de perle care au si o semnificatie profunda, noteaza BBC.

Copiii vitregi ai vicepresedintei Kamala Harris au facut senzatie la investire. Cum arata

Odata cu investirea lui Joe Biden in functia de presedinte al Americii, ea si-a scris istoria ei. Kamala Harris a devenit primul vice-presedinte femeie al SUA si prima persoana de culoare care detine aceasta functie.

Cum arata copiii vitregi de care este mandra Kamala Harris

Kamala Harris si Doug Emhoff s-au casatorit in anul 2014. in urma acestei casatorii, Vice-Presedintele SUA are si doi copii vitregi. Cole si Ella Emhoff, cu care aceasta se intelege foarte bine.

Fanii The Simpsons spun ca serialul animat a prezis depunerea juramantului de catre Kamala Harris

Kamala Harris a intrat in istorie miercuri devenind prima femeie precum si prima persoana de culoare care a devenit vicepresedinte al Statelor Unite insa fanii desenelor animate The Simpsons au observat si un alt lucru inedit, scrie Insider.

SUA: Kamala Harris, prima femeie in postura de al doilea om in stat

Kamala Harris a fost adesea prima femeie care a ocupat anumite functii. Iar acum a devenit vicepresedinte al Statelor Unite. Un portret.

Ce reprezinta tinuta aleasa de Kamala Harris la ceremonia de investire

Kamala Harris, coechipiera lui Joe Biden in cursa electorala a devenit prima femeie si prima persoan.

Momentul in care Kamala Harris izbucneste in ras, la prezidiul Senatului: Da, asta a fost foarte ciudat VIDEO

Vicepresedintele SUA Kamala Harris, despre care mai toata lumea a spus ca scrie istorie la Casa Alba, fiind prima femeie care ocupa aceasta inalta functie, nu s-a mai putut abtine in prima zi de mandat si a ibzucnit in ras, cu o naturalete care a facut-o deja sa fie remarcata in noul ei rol. Momentul a fost surprins de camerele video, in plenul Senatului.

Ce cadouri au primit Joe Biden si Kamala Harris cu ocazia investirii: Tablouri, vase de cristal unicat, steaguri americane

La ceremoniile de investire de la Washington, noul presedinte american Joe Biden si vicepresedintele Kamala Harris au primit cadouri in rotonda Capitoliului din partea Comitetului de primire, scrie BBC.

VIDEO Kamala Harris a ales pentru Ziua Inaugurarii creatii ale unor designeri americani de culoare

Vicepresedintele ales Kamala Harris a ales pentru Ziua Inaugurarii sa poarte vestimentatii de Christopher John Rogers si Sergio Hudson, potrivit CNN. Sotul vicepresedintelui poarta un costum Ralph Lauren.

Kamala Harris a depus juramantul si a devenit prima femeie vicepresedinte din istoria SUA FOTO

Kamala Harris a depus miercuri juramantul de investire in functia de vicepresedinte al Statelor Unite, devenind astfel prima femeie care detine acesta functie in istoria SUA.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )