Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce cadouri au primit Joe Biden si Kamala Harris cu ocazia investirii: Tablouri, vase de cristal unicat, steaguri americane

Adevărul Adevărul,
Ce cadouri au primit Joe Biden si Kamala Harris cu ocazia investirii: Tablouri, vase de cristal unicat, steaguri americane

La ceremoniile de investire de la Washington, noul presedinte american Joe Biden si vicepresedintele Kamala Harris au primit cadouri in rotonda Capitoliului din partea Comitetului de primire, scrie BBC. continuă pe Adevărul

Garth Brooks, alaturi de Lady Gaga si Jennifer Lopez, la ceremonia de investire a lui Joe Biden si Kamala Harris

Interpretul si compozitorul country Garth Brooks se va alatura cantaretelor Lady Gaga si Jennifer Lopez, miercuri, la ceremonia de investire a presedintelui american ales Joe Biden si vicepresedintelui Kamala Harris.

Iohannis: Felicitari presedintelui Joe Biden si Kamalei Harris. Sunt convins ca impreuna vom continua sa dezvoltam si sa aprofundam Parteneriatul Strategic

Seful statului Klaus Iohannis l-a felicitat pe presedintele SUA Joe Biden si pe vicepresedinta Kamala Harris si a adaugat ca are convingerea ca Romania si SUA vor continua sa dezvolte si sa aprofundeze Parteneriatul Strategic chestiune care sa aduca beneficii ambelor popoare.

Marcel Ciolacu le ureaza mult succes lui Joe Biden si Kamala Harris. Social-democratul vrea extinderea Parteneriatului Strategic si a comparat planurile noii administratii cu masurile propuse de PSD

Marcel Ciolacu saluta preluarea mandatului de presedinte al Statelor Unite ale Americii de catre Joe Biden. intr-un mesaj in care a comparat planul economic si social al administratiei Biden cu masurile.

Joe Biden si Kamala Harris au prezentat lista melodiilor alese pentru ceremonia de investire. Lady Gaga va interpreta imnul national al SUA (VIDEO)

Desi ceremonia de inaugurare a noului presedinte american nu va mai putea strange acelasi numar de participanti, Joe Biden tot va sarbatori in stil mare. Presedintele ales al Statelor Unite si viitorul.

Joe Biden, investit in functia de presedinte al SUA. Democratul a ajuns la Casa Alba LIVE TEXT

Democratul Joe Biden a devenit, miercuri, cel de-al 46 presedinte al Statelor Unite ale Americii. Kamala Harris a devenit prima femeie vicepresedinte al SUA. Update 23. 24 - Joe Biden si Kamala Harris au.

Joe Biden a depus juramantul. America are un nou presedinte. Biden: Vocea poporului a fost auzita. Sunt multe lucruri de reparat

Ceremonia de investitura a presedintelui Joe Biden a decurs fara incidente. Joe Biden si vicepresedintele Kamala Harris au depus juramantul in functiile de presedinte si vicepresedinte ai Statelor Unite ale Americii.

Ce isi propune Joe Biden in prima zi de mandat la Casa Alba. SUA se vor intoarce in Acordul de la Paris

Democratul Joe Biden devine oficial, miercuri, cel de-al 46-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. Alaturi de vicepresedinta Kamala Harris, prima femeie care ocupa o astfel de functie, Biden are obiective.

Jens Stoltenberg (NATO), dupa inaugurarea lui Joe Biden: Nimeni nu poate infrunta provocarile singur, dar impreuna reprezentam 1 miliarde de oameni si jumatate din puterea militara si economica a lumii

In numele NATO, Jens Stoltenberg i-a felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris la inaugurarea lor ca presedinte si vicepresedinte ai SUA. Astazi este inceputul unui nou capitol pentru Alianta transatlantica,.

Iohannis, dupa ce Joe Biden a depus juramantul: Sunt convins ca impreuna vom continua sa dezvoltam parteneriatul strategic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe Facebook prin care i-a felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris, care au depus azi juramantul ca presedinte si vicepresedinte al SUA.

Reactii internationale dupa investirea lui Joe Biden. Administratia sa va avea misiunea de a vindeca sufletul natiunii. Atasamentul fata de democratie nu cunoaste frontiere (VIDEO)

Lideri politici si religiosi i-au felicitat pe Joe Biden si Kamala Harris, miercuri, ziua in care au fost investiti in functiile de presedinte, respectiv vicepresedinte al Statelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )