Libnet.ro
UNICEF

14:30

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane: Catedrala Mantuirii Neamului nu este cea mai mare catedrala din lume. E dedicata eroilor Romaniei

Antena3 Antena3,
Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane: Catedrala Mantuirii Neamului nu este cea mai mare catedrala din lume. E dedicata eroilor Romaniei

VasileBanescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei Romane,a declarat, duminica, inainte de inceperea Slujbei de sfintire a Catedralei Manturii Neamului, ca aceasta catedrala nu este cea mai mare. continuă pe Antena3

CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI.Mesajul Jandarmeriei pentru enoriasi: Este nevoie ca oamenii sa manifeste intelegeresi sa nu se creeze incidente nedorite

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Bucuresti, Georgian Enache, a transmis un mesaj, dupa ce situatia de la Catedrala Mantuirii Neamului a scapat de sub.

Mesajul transmis de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Preafericitul Parinte Daniel, dupa ce a sfintit altarul Catedralei Nationale

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel, si-a exprimat, duminica, speranta ca peste trei ani sa fie sfintita pictura in mozaic a Catedralei Mantuirii Neamului, al carui altar a fost sfintit in prezenta.

FOTO Catedrala Mantuirii Neamului, fata in fata cu cele mai mari si mai frumoase biserici din lume

Catedrala Mantuirii Neamului este una dintre cele mai mari din lume. Cartile bisericesti sustin ca asa cum invatatura Bisericii trebuie sa stapaneasca sufletele credinciosilor, la fel si lacasul de cult trebuie sa domine imprejurimile. Adevarul prezinta cum arata cele mai mari si cele mai frumoase biserici din lume.

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Cum arata Catedrala Mantuirii Neamului cu cateva zile inainte de sfintire

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Catedrala Nationala, unul dintre marile proiecte ale Romaniei, va fi sfintita peste cateva zile in contextul celebrarii a 100 ani de la Marea Unire din 1918. Pentru a.

CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Amenda pentru constructorul Catedralei Mantuirii Neamului

Constructorul Catedralei Mantuirii Neamului a primit o amenda de 10. 000 de lei pentru incalcarea normelor de securitate la incendiu de la ISU Bucuresti - Ilfov.

Program SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI. Ce trebuie sa stii despre CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI

SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Evenimentele legate de Sfintirea Catedralei Nationale se vor desfasura dupa urmatorul program: SFINTIRE CATEDRALA MANTUIRII NEAMULUI Vineri, 23 noiembrie 2018, la.

CATEDRALA MANTURII NEAMULUI. Tot ceea ce trebuie sa stii despre Catedrala Mantuirii Neamului. Date tehnice

Catedrala Mantuirii Neamului ce va fi sfintita duminica va avea o inaltime de 120 de metri, aproximativ inaltimea unui bloc cu 30 de etaje. - Lungimea = 126,10 m - Latimea la abside) = 67,70 m - inalti.

Cum arata acum Catedrala Mantuirii Neamului. Imagini din interior cu o zi inainte de sfintire. FOTO

Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita pe 25 noiembrie, in prezenta a sute de invitati. Catedrala Mantuirii Neamului este construita in proportie de 96%, in cee.

Gratiela Gavrilescu, despre Catedrala Mantuirii Neamului: Este un semn de unitate nationala

Vicepremierul si ministru al Mediului, Gratiela Gavrilescu, afirma ca romanii meritau o catedrala precum aceea a Mantuirii Neamului, ridicarea acesteia constituindu-se intr-un.

Povestea clopotelor de jumatate de milion de euro care vor rasuna in Catedrala Mantuirii Neamului

Unul dintre cele mai mari clopote suspendate din bisericile europene va rasuna duminica, atunci cand va fi sfintita Catedrala Mantuirii Neamului. Cu o greutate de peste 25 de tone, clopotul, care are gravat pe el chipul Patriarhului Daniel, a fost turnat in Australia. Alte cinci clopote se regasesc in Catedrala Mantuirii Neamului, recent sfintite de patriarh.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )