Libnet.ro
UNICEF

06:30

Purtatorul de cuvant CNAS, prima reactie dupa controversata declaratie: Se poate intampla sa obosesti si sa gresesti

Antena3 Antena3,
Purtatorul de cuvant CNAS, prima reactie dupa controversata declaratie: Se poate intampla sa obosesti si sa gresesti

Purtatorul de cuvant de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Daniel Osmanovici, admite ca a gresit cand a facut declaratia pe tema defectiunii sistemului informatic de la CNAS si sustine ca. continuă pe Antena3

Teodor Melescanu, prima reactie dupa ce a ramas fara sprijin politic: Astept hotararea de REMANIERE. Subliniez ca nu exista niciun fel de vinovatie

Teodor Melescanureactioneaza la decizia ALDE de a-i retrage sprijinul politic pentru functia sa de ministru de Externe. Melesscanu a spus ca asteapta remanierea, dar nu isi reproseaza absolut nimic,.

EXCLUSIV Prima reactie a purtatorului de cuvant al CNAS, dupa ce Dancila i-a cerut demisia: imi cer scuze... El declarase ca oamenii MOR si cu sistem, si fara (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Dupa ce miercuri, in a 17 zi de cand NU functioneaza sistemul informatic al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Daniel Osmanovici, purtatorul de cuvant al institutiei, a avut o.

Purtatorul de cuvant al CNAS care a spus ca oamenii mor oricum admite ca a gresit, dar spune ca blocajul platformei online nu impacteaza sanatatea oamenilor

Daniel Osmanovici, purtatorul de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate care a gafat, ieri, afirmand ca oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem a revenit astazi cu precizari. El admite ca a gresit, dar spune ca blocajul platformei online nu impacteaza sanatatea oamenilor. Toti pacientii sunt si pot fi ingrijiti, chiar si cu sistemul informatic temporar offline.

Viorica Dancila ii cere Sorinei Pintea sa ii demita pe directorul si purtatorul de cuvant al CNAS, care a afirmat ca oamenii mor oricum, cu sau fara cardul de sanatate

Prmierul Viorica Dancila i-a cerut ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, sa ii demita pe presedintele Casei de Asigurari de Sanatate, Razvan Vulcanescu, si pe purtatorul de cuvant al institutiei, Daniel Osmanovici. Acesta a declarat, ieri, ca oamenii mor oricum, si cu, si fara sistem informatic - n. red. Afirmatiile lui Osmanovici au fost facute in contextul in care sistemul informatic al CNAS nu functioneaza de 18 zile.

Prima reactie a Colegiului Medicilor la pacientii sub acoperire: Medicii se declara indignati si ii cer ministrului Sanatatii sa retracteze afirmatiile

Medicii din Romania asteapta de la autoritati sa-si nuanteze pozitia sau chiar sa retracteze afirmatiile - este prima reactie a Colegiului Medicilor la anuntul ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, ca va trimite pacienti sub acoperire in spitale, pentru a identifica angajatii care conditioneaza actul medical de mita. Sorina Pintea va trimite pacienti sub acoperire in spitale pentru a identifica medicii care cer spaga.

Mircea Geoana, prima reactie dupa ce a fost desemnat adjunctul secretarului general al NATO

Este, deopotriva, o uriasa provocare si o oportunitate de a reprezenta interesele Aliantei noastre, care asigura securitatea a peste 1 miliard de cetateni a scris Mircea Geoana pe Facebook, dupa ce a fost desemnat adjunct al secretarului general al NATO, Jens Stoltenberg.

Viorica Dancila, reactie dupa demisia lui Carmen Dan: Eu cred ca unii membri PSD nu au invatat nimic si cred ca daca ies in spatiul public sa declarare ceva ii va respecta cineva (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a avut o reactie acida dupa ce Carmen Dan si-a anuntat demisia din fruntea Ministerului de Interne acuzand ca urma sa fie inlocuita politic si nu din motive de.

Mircea Badea, reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la ministerul de Interne: Dancila a facut ce i-a zis Iohannis, chiar daca nu a vrut

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Decizia de a-si da demisia din fruntea Ministerului de Interne a venit dupa ce, pe surse, s-a anuntat remanierea sa in urma sedintei de.

Teodor Melescanu, reactie dupa ce ALDE i-a retreas sprijinul politic: Astept hotararea de remaniere a doamnei Prim-Ministru

Teodor Melescanu a comentat pe contul personal de Facebook, dupa ce ALDE a hotarat sa ii retraga sprijinul politic pentru pozitia de ministru al Afacerilor Externe. Acesta sustine ca asteapta hotararea de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )