Libnet.ro
UNICEF

01:05

EXCLUSIV Prima reactie a purtatorului de cuvant al CNAS, dupa ce Dancila i-a cerut demisia: imi cer scuze... El declarase ca oamenii MOR si cu sistem, si fara (VIDEO)

B1 B1,
EXCLUSIV Prima reactie a purtatorului de cuvant al CNAS, dupa ce Dancila i-a cerut demisia: imi cer scuze... El declarase ca oamenii MOR si cu sistem, si fara (VIDEO)

EXCLUSIV ONLINE Dupa ce miercuri, in a 17 zi de cand NU functioneaza sistemul informatic al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Daniel Osmanovici, purtatorul de cuvant al institutiei, a avut o. continuă pe B1

PNL cere demisia purtatorului de cuvant al CNAS: Cinismul atinge cote nebanuite. Da dovada a unei atitudini mizerabile

Deputatul PNL, Antoneta Ionita, cere demisia purtatorului de cuvant al CNAS, dupa ce acesta a declarat ca oamenii ar muri chiar daca sistemul pentru cardurile de sanatate ar functiona, asa ca opinia publica sa nu mai insiste pe acest subiect al blocarii sistemului.

Viorica Dancila cere demisia directorului si purtatorului de cuvant de la CNAS

Viorica Dancila a cerut ministrului Sanatatii Sorina Pintea demisia presedintelui CNAS Razvan Teohari Vulcanescu si purtatorului de cuvant al institutiei Daniel Osmanovici in urma declaratiilor facute de cel din urma in care a spus ca oamenii mor si cu un sistem, si fara un sistem.

A 17-a zi in care sistemul informatic din sanatate nu functioneaza. Declaratie cinica a purtatorului de cuvant al CNAS: Oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem

Declaratie cinica a purtatorului de cuvant al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, in cea de-a 17-a zi in care sistemul informatic din sanatate nu functioneaza. Daniel Osmanovici a declarat pentru RFI ca oamenii mor oricum. Si cu, si fara sistem. Medicii nu pot sa efectueze niciun fel de operatiuni medicale fara sa le inregistreze prin cardul national de sanatate, riscand sa achite contravaloarea lor din buzunar. in aceste conditii, pacientii care nu reprezinta urgente ajung sa fie trimisi acasa.

Prima reactie a Colegiului Medicilor la pacientii sub acoperire: Medicii se declara indignati si ii cer ministrului Sanatatii sa retracteze afirmatiile

Medicii din Romania asteapta de la autoritati sa-si nuanteze pozitia sau chiar sa retracteze afirmatiile - este prima reactie a Colegiului Medicilor la anuntul ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, ca va trimite pacienti sub acoperire in spitale, pentru a identifica angajatii care conditioneaza actul medical de mita. Sorina Pintea va trimite pacienti sub acoperire in spitale pentru a identifica medicii care cer spaga.

Purtatorul de cuvant CNAS, prima reactie dupa controversata declaratie: Se poate intampla sa obosesti si sa gresesti

Purtatorul de cuvant de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, Daniel Osmanovici, admite ca a gresit cand a facut declaratia pe tema defectiunii sistemului informatic de la CNAS si sustine ca.

Reactia abracadabranta a ministrului Educatiei dupa piesa Hip-Hop facuta de liceenii din Targu Frumos cu refren de Ecaterina Andronescu: Orice om este supus erorilor (VIDEO)

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a reactionat dupa cea ajuns subiect de glume printre liceeni. Andronescu a declarat, dupa ce elevii de clasa a 12-a din Targu Frumos, sub coordonarea unui.

Meghan Markle, prima aparitie pe Red Carpet dupa nastere

La mai bine de doua luni dupa ce a devenit pentru prima oara mamica, Meghan Markle a bifat weekend-ul acesta prima aparitie pe Red Carpet dupa nastere. Iata ce a purtat! .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )