Libnet.ro
UNICEF

22:30

Purtatorul de cuvant PSD vorbeste despre razboiul din partea Justitiei. Dobre: PSD il sustine neconditionat pe Dragnea

B1 B1,
Purtatorul de cuvant PSD vorbeste despre razboiul din partea Justitiei. Dobre: PSD il sustine neconditionat pe Dragnea

PSD il sprijina neconditionat pe Liviu Dragnea, a declarat purtatorul de cuvant al partidului. Adrian Dobre a mai sustinut ca noul dosar penal in care este implicat liderul social-democrat este. continuă pe B1

Finantare nerambursabila din partea UE pentru proiectul Restaurarea, Consolidarea si Promovarea monumentului istoric Cula Izvoranu Geblescu (P)

Finantare nerambursabila din partea UE pentru proiectul Restaurarea, Consolidarea si Promovarea monumentului istoric Cula Izvoranu Geblescu .

Dragnea reinvie la o saptamana dupa revolutia fiscala si vorbeste despre primele erori de la adoptarea Codului fiscal. Ce se schimba

Premierul Mihai Tudose si presedintele PSD, Liviu Dragnea, vor avea prima aparitie publica impreuna, duminica, dupa o saptamana de la adoptarea masurilor la Codul fiscal. Nu numai Liviu Dragnea.

Dragnea: Luni voi merge la DNA. Ma astept la orice din partea procurorilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a aparut in public, duminica, pentru prima data dupa o saptamana de la revolutia fiscala si a spus ca va merge luni la audieri, la.

Uber este tot mai aproape sa primeasca o investitie de 10 miliarde dolari din partea unui consortiu condus de Softbank

Uber si-a rezolvat oficial disputele din interiorul consiliului de conducere, fapt ce face ca monentul unei investitii uriase sa fie tot mai aproape. Un consortiu condus de uriasul grup telecom japonez Softbank va investi 10 miliarde dolari in Uber, scriu mai multe publicatii internationale. Uber nu a comunicat nicio suma, insa a spus ca a incheiat o intelegere cu Softbank si cu grupul Dragoneer din San Francisco.

Si tu primesti semne miraculoase din partea ingerilor. Nici nu ti-a trecut prin cap ca acestea pot fi

Ti s-a intamplat ca din senin sa-ti scape ceva din mana, sa spargi ceva sau sa ti se strice masina de spalat ori alt aparat electrocasnic? Acestea pot fi semne de la ingeri, este de.

Erdogan, vizita in Rusia, unde va discuta cu Putin despre situatia din Siria

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a ajuns luni la Soci, in sud-vestul Rusiei, unde va discuta cu Vladimir Putin despre modalitatile de a avansa in incercarile de reglementare a conflictului sirian, a anuntat Kremlinul, citat de AFP.

Kovesi refuza a patra oara sa dea explicatii in fata parlamentarilor despre alegerile din 2009

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, a refuzat a patra oara sa se prezinte in fata comisiei parlamentare care ancheteaza desfasurarea alegerilor din 2009. Motivatia este ca si pana acum - nu detine informatii sau documente necesare clarificarii imprejurarilor si cauzelor in care s-au produs evenimentele supuse cercetarii parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )