Libnet.ro
UNICEF

21:15

Au pus lacat pe usa si au plecat. Prima banca din Romania care face acest lucru

Antena3 Antena3,
Au pus lacat pe usa si au plecat. Prima banca din Romania care face acest lucru

Caixabank a renuntat la operatiunile din Romania, conform Mediafax. Grupul spaniol a deschis prima filiala la noi in 2007 si avea ambitii mari, insa pur si simplu au renuntat si au inchis toate sucursalele. continuă pe Antena3

Eugenie Bouchard, prima jucatoare din Canada care ajunge in semifinale la Australian Open

Eugenie Bouchard a devenit prima jucatoare din Canada care reuseste sa se califice in semifinalele de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. in varsta de 19 ani, Bouchard a trecut in.

Companiile chineze, interesate sa diversifice categoriile de marfuri importate din Romania

Companiile chineze sunt interesate sa initieze noi relatii comerciale in tara noastra, sa diversifice categoriile de marfuri importate din Romania, dar si de a se implica in proiecte importante de investitii, se arata intr-un comunicat al Ministerului Economiei.

inca o banca dispare de pe piata romaneasca: Grupul spaniol Caixa a pus lacat sucursalei din Romania

Caixabank fosta La Caixa pana in 2011), puternicul grup spaniol care in toamna lui 2007 isi deschidea o sucursala in Romania cu ambitia de a deveni un jucator relevant pe piata corporate, dar si de a cumpara o banca de retail, si-a inchis operatiunile locale.

Cine este prima femeie din consiliul director al Bancii Centrale Europene

Germana Sabine Lautenschlager va deveni pe 27 ianuarie unul dintre cei sase membri ai consiliului director al Bancii Centrale Europene BCE) si prima femeie care va ocupa un astfel de post, dupa ce a obtinut marti acordul Consiliului Uniunii Europene,.

Fresh! Lee Ye Jun lanseaza prima piesa din cariera Promise feat. Shin Young Jae!

Lee Ye Jun este o tanara cantareata din Coreea de Sud, nimeni alta decat castigatoarea ultimului sezon al show-ului The.

UE ar putea trimite militari din Romania, Grecia si Bulgaria in Republica Centrafricana

Mai multe state europene sunt favorabile trimiterii de trupe UE in Republica Centrafricana, pentru sustinerea fortelor franceze si africane, ministrul suedez de Externe, Carl Bildt, propunand mobilizarea unitatilor de reactie rapida formate in prezent din militari romani, bulgari si greci, scrie Mediafax.

UE ar putea trimite militari din Romania in Republica Centrafricana.

Mai multe state europene sunt favorabile trimiterii de trupe UE in Republica Centrafricana, pentru sustinerea fortelor franceze si africane, informeaza Mediafax. Ministri de Externe din state membre UE au exprimat sustinere, luni, pentru lansarea unei operatiuni europene in Republica Centrafricana, unde exista deja trupe franceze si ale Uniunii Africane pentru stabilizarea unei tari afectata de un conflict intercomunitar. Avem nevoie de un contingent UE pentru a ajuta la stabilizarea .

(P) Romprest, 13 ani de excelenta pe piata din Romania

Romprest, una dintre cele mai importante companii de salubritate, facility management, DDD, intretinere si amenajare spatii verzi la nivel national, ofera celor 45 de consilii locale din toata tara si celor.

Avem si fabrici nu doar malluri: cum a avansat productia din Romania in ultimii ani

Made in Romania incepe sa fie o stampila tot mai relevanta, cel putin atunci cand vine vorba de unele industrii. Spre exemplu, doar cele mai importante fabrici deschise anul trecut au atras investitii de sute de milioane de euro, iar pentru 2014 se.

Basescu: Proprietatile evreiesti din Romania, retrocedate in jur de 40%

Presedintele Traian Basescu a declarat ca stadiul retrocedarilor in natura de proprietati evreiesti din tara noastra se afla la 30-40%, in linii mari cam acelasi cu al tuturor proprietatilor, transmit surse din presa.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )