Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cine este prima femeie din consiliul director al Bancii Centrale Europene

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cine este prima femeie din consiliul director al Bancii Centrale Europene

Germana Sabine Lautenschlager va deveni pe 27 ianuarie unul dintre cei sase membri ai consiliului director al Bancii Centrale Europene BCE) si prima femeie care va ocupa un astfel de post, dupa ce a obtinut marti acordul Consiliului Uniunii Europene,. continuă pe Wall-Street Ro

Eugenie Bouchard, prima jucatoare din Canada care ajunge in semifinale la Australian Open

Eugenie Bouchard a devenit prima jucatoare din Canada care reuseste sa se califice in semifinalele de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. in varsta de 19 ani, Bouchard a trecut in.

Schimbari la CFR SA: cine este noul director general

Directorul general al CFR SA, George Micu, a fost inlocuit de Ionel Voicu, director general adjuct pe proiecte europene, iar Consiliul de Administratie al companiei a fost completat cu doi membri, dupa ce Victor Cionga si George Ciobanasu, selectati.

Cine este Teamnet International, compania care a dezvoltat serviciul 112

Teamnet International, compania care a dezvoltat sistemul software si de localizare pentru serviciul 112, este un integrator de solutii informatii fondat in 2001, printre cofondatorii numarandu-se si deputatul PSD Sebastian Ghita, cel care a pus bazele.

Cine este Dominika Cibulkova, adversara Simonei Halep din sferturile Australian Open

Simona Halep este la un pas de semifinale la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului, iar intre jucatoarea noastra si careul de asi la Antipozi sta doar Dominika Cibulkova.

Fresh! Lee Ye Jun lanseaza prima piesa din cariera Promise feat. Shin Young Jae!

Lee Ye Jun este o tanara cantareata din Coreea de Sud, nimeni alta decat castigatoarea ultimului sezon al show-ului The.

Au pus lacat pe usa si au plecat. Prima banca din Romania care face acest lucru

Caixabank a renuntat la operatiunile din Romania, conform Mediafax. Grupul spaniol a deschis prima filiala la noi in 2007 si avea ambitii mari, insa pur si simplu au renuntat si au inchis toate sucursalele.

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )