Libnet.ro
UNICEF

13:00

Am pus mana pe predictiile specialistilor pentru cele mai tari meciuri de sambata

Adevărul Adevărul,
Am pus mana pe predictiile specialistilor pentru cele mai tari meciuri de sambata

Specialistii din cadrul celei mai mari si mai active comunitati de pariori de la noi din tara au avut placerea de a impartasi analizele celor mai interesante doua meciuri de fotbal din acesta sambata cu cititorii nostri. Este vorba despre disputa din Premier League: Manchester City Liverpool, care incepe de la ora 14:30 si de derby-ul din Liga 1: FC Viitorul FCSB, care se joaca la Ovidiu, cu incepere de la ora 20:30. continuă pe Adevărul

Cele mai tari bancuri despre scotieni. Replica geniala a tatalui aflat pe patul de moarte pentru fiul sau, care se asteapta sa ramana cu averea

Va prezentam o colectie a celor mai amuzante bancuri despre scotieni. Propriile glume de acest fel le puteti scrie la sectiunea de comentarii a acestui articol.

MESAJE SF. MARIA. Cele mai calde MESAJE de SFANTA MARIA pentru prieteni, parinti si iubite

9 septembrie e sarbatoare mare in calendarul crestin-ortodox. E momentul sa trimiti celor dragi, fie ca e vorba de prieteni, iubite, iubiti, familie, cele mai inspirate.

Descoperiri arheologice in Sarmizegetusa Regia, langa drumul antic: Sunt cele mai importante din ultimii 50 de ani

Turistii sunt invitati la Ziua Portilor Deschise, organizata, sambata, la Sarmizegetusa Regia, pentru a afla informatii despre cele mai noi descoperiri arheologice, considerate de autoritati drept unele dintre cele mai importante din ultima jumatate de secol.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare titluri produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

Cat de bogata e piata dezvoltatorilor de jocuri din Romania si care sunt cele mai populare produse la noi in tara. De la seria Fifa la Assassins Creed

Piata de jocuri din Romania creste sustinut si sanatos. Cele mai mari companii din lume aleg tara noastra pentru a-si produce cele mai faimoase jocuri.

Util pentru studenti: Top 10 cele mai mici chirii din cartierul Militari

Pentru studentii din Bucuresti, cartierul Militari este unul dintre cele mai atractive pentru inchirierea unei locuinte asta atat datorita apropierii de mai multe facultati, cat si accesului facil la mijloacele de transport in comun, in special metrou.

Trasul in teapa, din cele mai vechi timpuri pana la Basescu. La origini, a fost un obicei al sasilor din Transilvania

De-a lungul timpului, oamenii au gasit procedee dintre cele mai oribile pentru a-si tortura si ucide semenii. Unul dintre cele mai ingrozitoare a fost trasul in teapa.

Cum se invinge teama de regret, una dintre cele mai grele boli psihice ale oamenilor

Regretul in viata este cea mai mare teama oamenilor, insa psihologii sustin ca acest sentiment este unul artificial. Specialistii recomanda exersarea curajului, pentru fi mai fericiti si independenti.

Kristine Opolais, una dintre sopranele cele mai aclamate ale momentului, urca in premiera pe scena Festivalului Enescu 2017

Soprana Kristine Opolais, recunoscuta pentru rolurile sale de pe cele mai importante scene ale lumii, de la Metropolitan Opera New York, la Wiener Staatsoper, Teatro alla Scala si Royal Opera House Covent Garden, va.

Kristine Opolais, una dintre sopranele cele mai aclamate ale momentului, urca in premiera pe scena Festivalului Enescu 2017

Soprana Kristine Opolais, recunoscuta pentru rolurile sale de pe cele mai importante scene ale lumii, de la Metropolitan Opera New York, la Wiener Staatsoper, Teatro alla Scala si Royal Opera House Covent Garden, va sustine pe 22 septembrie un recital extraordinar pe scena Ateneului Roman, in cadrul editiei 2017 a Festivalului International George Enescu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )