Libnet.ro
UNICEF

09:00

Cum se invinge teama de regret, una dintre cele mai grele boli psihice ale oamenilor

Adevărul Adevărul,
Cum se invinge teama de regret, una dintre cele mai grele boli psihice ale oamenilor

Regretul in viata este cea mai mare teama oamenilor, insa psihologii sustin ca acest sentiment este unul artificial. Specialistii recomanda exersarea curajului, pentru fi mai fericiti si independenti. continuă pe Adevărul

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume face recrutari in Romania. Ce criterii trebuie sa indeplineasca angajatii

Una dintre cele mai mari companii aeriene din lume, operatorul Qatar Airways, a anuntat ca recruteaza personal de cabina la Bucuresti. Compania aeriana va organiza pe 10 septembrie, o sesiune de recrutare.

Una dintre cele mai cunoscute vedete a marturisit: Traiesc pentru scenele de sex cu acest actor

Jane Fonda si Robert Redford au fost onorati cu premiul pentru intreaga lor cariera, la editia din acest an a Festivalul de Film de la Venetia. Actrita in varsta de 79 de ani a recunoscut ca.

Pariu de 40 mil. euro in provincie: un nou proiect imobiliar rasare in Iasi, intr-una dintre cele mai ravnite zone din oras. Ce este si cum va arata ansamblul mixt HIpark

Piata imobiliara din provincie traverseaza o perioada favorabila investitiilor, iar acest lucru este resimtit si in cazul noilor jucatori, care au preferat sa astepte momentul oportun pentru a demara planurile ambitioase.

Andreea Esca, in doliu! A murit una dintre cele mai dragi persoane. Mi-a fost alaturi in toate etapele vietii

Andreea Esca este in doliu. Cu mare durere in suflet va anunt incetarea din viata a minunatei mele profesoare de limba engleza, Tatiana Ivanovici . Tatiana ne-a fost multora nu numai un dascal ,cum as.

Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este incredibil ce vor afla localnicii dupa scanare

Situatie unica in Romania. Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este vorba de Mizil. Pe ce se bazeaza inovatia? Cat gunoi produci, atat.

Pubela cu cod de bare, inovatia introdusa la Mizil. Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara ar urma sa afle cu exactitate cat gunoi au aruncat

Cat gunoi produci, atat platesti este conceptul de colectare a deseurilor implementat in orasul prahovean Mizil, unul dintre cele mai sarace din tara.

Sharon Osbourne, dezvaluiri despre femeile cu care a inselat-o Ozzy Osbourne si cum a aflat de una dintre cele mai lungi aventuri ale rockerului

Sharon Osbourne a dezvaluit cine sunt femeile cu care Ozzy Osbourne a inselat-o, aventurile rockerului fiind motivul pentru care cuplul a fost la un pas de a incheia mariajul de peste trei decenii.

Plang pariorii: socul serii in Europa in Franta - Luxemburg. Una dintre cele mai mari surprize din preliminarii

Vicecampioana europeana a venit la Toulouse la trei zile dupa ce a zdrobit Olanda, la Paris, cu 4-0. Ceea ce s-a intamplat insa contra codasa grupei a fost cu adevarat neasteptat.

Un catarator ceh de numai 24 de ani a urcat unul dintre cele mai grele trasee din lume, in Norvegia

Cehul Adam Ondra, in varsta de numai 24 de ani, a urcat un traseu extrem de greu intr-o uriasa cavitate stancoasa din centrul Norvegiei, unii fiind de parere ca este cel mai greu traseu de catarare din lume. Ondra a reusit inca de la 13 ani ascensiuni fantastice pe structura naturala, fiind inca de atunci comparat cu legende ale acestui sport, precum Chris Sharma, Dani Andrada si Patxi Usobiaga.

Trasul in teapa, din cele mai vechi timpuri pana la Basescu. La origini, a fost un obicei al sasilor din Transilvania

De-a lungul timpului, oamenii au gasit procedee dintre cele mai oribile pentru a-si tortura si ucide semenii. Unul dintre cele mai ingrozitoare a fost trasul in teapa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )