Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pustii romani care au iesit pe primul loc la una dintre cele mai importante competitii de robotica din lume

Adevărul Adevărul,
Pustii romani care au iesit pe primul loc la una dintre cele mai importante competitii de robotica din lume

Echipa de robotica AutoVortex Romania a inregistrat o performanta foare buna la Competitia Internationala de Robotica First Tech Challenge Rusia Open 2018, clasandu-se pe primul loc. continuă pe Adevărul

Halep, inca o veste proasta: Simona a ratat sansa de a reveni pe primul loc WTA

Simona Halep 2 WTA) a anuntat ca nu va mai juca, cel putin pana in luna martie, iar apoi a aflat cum principala ei rivala si-a pastrat primul loc in clasamentul WTA. Caroline Wozniacki 27 de ani, 1 WTA) r?.

Carmen Harra, despre dezastrele naturale care vor avea loc in 2018. Ce ne asteapta anul acesta

Carmen Harra a vorbit despre dezastrele naturale care vor avea loc in anul ce urmeaza. Vor fi mai multe inundatii. Anul acesta, din fericire, cutremurul ne va ocoli. Inundatii insa vor fi, dar anul acesta.

PayPal-ul criptomonedelor: Una dintre cele mai mari platforme de tranzactionare ataca zona de e-commerce cu propriul procesator de plati

Coinbase, cea mai mare platforma de tranzactionare a criptomonedelor, si-a dezvoltat propriul instrument financiar prin care cumparatorii online sa poata sa realizeze plati in monede digitale.

Cum a reusit o studenta sa obtina un internship la una dintre cele mai mari companii din lume. Nici ei nu i-a venit sa creada (FOTO)

O studenta din Miami a reusit sa obtina un internship la Microsoft intr-un mod mai putin obisnuit. Aceasta a postat un mesaj pe LinkeIn in care a scris ca este in cautarea unui internship in domeniul.

Un texan are una dintre cele mai PERICULOASE slujbe. De cum ma vede, Jenn isi deschide GURA (FOTO)

Texanul Eli Martinez lucreza de peste 10 ani in unul dintre cele mai periculoase domenii din lume. Acesta a ales sa ajute rechinii prin a deveni dentistul lor. Astfel, inoata alaturi de rechinii-tigru, lungi de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )