Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un texan are una dintre cele mai PERICULOASE slujbe. De cum ma vede, Jenn isi deschide GURA (FOTO)

B1 B1,
Un texan are una dintre cele mai PERICULOASE slujbe. De cum ma vede, Jenn isi deschide GURA (FOTO)

Texanul Eli Martinez lucreza de peste 10 ani in unul dintre cele mai periculoase domenii din lume. Acesta a ales sa ajute rechinii prin a deveni dentistul lor. Astfel, inoata alaturi de rechinii-tigru, lungi de . continuă pe B1

Bugetul uneia dintre cele mai bogate comune din tara, pentru statii de autobuz ca in Dubai

Statii de autobuz ca in Dubai vor fi amplasate in Brazi, judetul Prahova, una dintre cele mai bogate.

Garlita mica, una dintre cele mai rare pasari din lume, observata de biologi la Gura Ialomitei

O echipa SOR care monitoriza speciile din Aria de protectie Speciala Avifaunistica Bertestii de Sus - Gura Ialomitei a facut o observatie rara pe lacul din localitatea Gura Ialomitei. Emil Todorov a avut privilegiul de a gasi o garlita mica Anser erythropus), una dintre cele mai rare gaste salbatice - specie vulnerabila la nivel global.

Cele mai periculoase alimente pentru stomac

Atunci cand iti alegi meniul, de cele mai multe ori te lasi ghidat de pofte, de miros, de combinatii savuroase fara a te gandi prea mult daca acestea sunt bune si pentru stomacul tau, daca se pot digera in totalitate sau daca iti aduc substante nutritive de calitate.

O tanara distruge, intr-o singura imagine, unul dintre cele mai mari mituri de pe internet

Oamenii au grija sa publice pe retelele de socializare cele mai bune imagini in care apar. Totusi, aceasta situatie da nastere unor asteptari nerealiste de la cei care doresc sa aiba corpul perfect sau.

JO 2018: Raluca Stramaturaru, locul 7 in finala la sanie - Unul dintre cele mai bune din istorie pentru tricolori

Raluca Stramaturaru 32 de ani) a reusit, marti, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la Jocurile Olimpice de iarna in ultimii 24 de ani, dupa ce a incheiat pe locul 7 in proba feminina de sanie de la PyeongChang. Sportiva din Romania a incheiat proba cu un timp final de 3 min 06 sec 288/1000, la o secunda si 56 de miimi in urma campioanei olimpice Natalie Geisenberger Germania).

Cele mai periculoase alimente pentru stomacul tau

Pentru o viata sanatoasa ai nevoie de o alimentatie echilibrata si sanatoasa, astfel ca obiceiurile nesanatoase trebuie diminuate daca nu chiar evitate complet. Pericolul cartofilor prajiti - Mult.

Cele mai bune masini pe care sa le cumperi in acest an

Daca esti in cautarea unui automobil si nu vrei sa gresesti, un top cu cele mai bune masini pe care sa le cumperi in acest an sigur iti va fi de ajutor. Cand vrei una dintre cele mai bune masini pe care sa dai bani, trebuie sa iti extinzi putin lista de preferinte. De exemplu, [].

Raluca Stramaturaru, locul 6, la sanie, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la JO si unul dintre cele mai bune din istorie

Raluca Stramaturaru, in varsta de 32 de ani, a obtinut, marti, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la actuala editie a JO de la Pyeongchang, locul 6, in proba de sanie, unul dintre cele mai bune din istoria participarilor sportivilor tricolori la olimpiadele de iarna.

Raluca Stramaturaru, locul 7, la sanie, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la JO si unul dintre cele mai bune din istorie

Raluca Stramaturaru, in varsta de 32 de ani, a obtinut, marti, cel mai bun rezultat al delegatiei Romaniei la actuala editie a JO de la Pyeongchang, locul 7, in proba de sanie, unul dintre cele mai bune din istoria participarilor sportivilor tricolori la olimpiadele de iarna.

Bomba in showbiz! Smiley, de la Pro TV, are iubita o PREZENTATOARE de la Antena 1. A vorbit despre CASATORIE!

Paparazzi sunt cu ochii pe ei! Juratul de la Vocea Romaniei si una dintre cele mai sexoase prezentatoare de la Antena 1 sunt, de departe, cel mai cool cuplu al momentului. Gina Pistol, ca despre ea este.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2147 seconds )